Äänekosken Seurafoorumi 7.2.2024

Äänekosken kaupunki  ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Äänekosken liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin Areena Pankkariin, Vanha Vaasantie 462  keskiviikkona 7.2. klo 17.00-19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan kaupungin ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista sekä Keski-Suomen Liikunnan ajankohtaisista asioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran hallitus/johtokunta olisi tilaisuudessa edustettuna, mutta toki kaikki  liikunnan ja urheilun paikallisesta edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita iltaan.

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta  1.2.2024 mennessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Äänekosken kaupungin Seurafoorumitoiminnasta tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.