Pihtiputaan Seurafoorumi 9.11.2021

Pihtiputaan kunta ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Pihtiputaan liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin Pihtiputaan Valtuustosaliin, Keskustie 9,  tiistaina 9.11.2021 klo 17.00-19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kunnan ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran edustajat olisivat seuran hallituksen/johtokunnan jäseniä, kaksi henkilöä/ seura, jotta kuultaisiin seuran yleinen kanta keskusteltaviin aiheisiin.  

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 3.11.2021 mennessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Pihtiputaan kunnan Seurafoorumitoiminnasta tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.