Pihtiputaan Seurafoorumi 22.5.2024

Pihtiputaan kunta ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Pihtiputaan liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin Hubteekin etätyötilaan Keskustie 14 keskiviikkona 22.5. klo 17.00-19.00.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kunnan ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle on rakennettu yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran hallituksen/johtokunnan jäsenet pääsisivät paikalle, jotta kuultaisiin seuran yleinen kanta keskusteltaviin aiheisiin mutta tietenkin jokainen seuran jäsen on tervetullut mukaan keskusteluun.  

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.