Toimintatonni, tukea lasten ja nuorten liikunnan harrastamiseen

Tana Oy on antanut Keski-Suomen Liikunnalle lahjoituksen auttaakseen mahdollisimman montaa keskisuomalaista lasta ja nuorta saamaan liikuntaharrastuksen. Lahjoitus ohjataan Keski-Suomen Liikunnan jäsenseurojen toimintaan. Tana oy:n ja Keski-Suomen Liikunta ry:n yhteisenä tavoitteena on saada mahdollisimman moni keskisuomalainen lapsi ja nuori liikkumaan ja urheilemaan osana seurayhteisöä.

Toimintatonni on tarkoitettu Keski-Suomen Liikunnan jäsenseuroille vähävaraisten lasten ja nuorten toimintamaksujen kattamiseen tai maksuttoman toiminnan rahoittamiseen. Tuella halutaan edistää lasten yhdenvertaisia mahdollisuuksia urheilla ja harrastaa seurassa. 

Mitä ehtoja avustuksen saamiseen liittyy?

  • Avustus kohdentuu seurassa 10-12- vuotiaiden lasten liikunta- ja urheilutoimintaan
  • Avustuksella mahdollistetaan lapsen harrastamisen aloittaminen tai harrastuksen jatkaminen seurassa
  • Seura käyttää rahan mahdollisimman tehokkaasti, jotta siitä hyötyisi useampi vähävarainen lapsi ja että raha auttaisi juuri niitä lapsia, jotka tukea eniten tarvitsevat
  • Avustus tulee kohdistua vuonna 2024 toteutettavaan toimintaan
  • Seura raportoi lyhyesti avustetusta toiminnasta Keski-Suomen Liikunnalle
  • Seura uutisoi saamaansa avustuksen seuran verkkosivuilla ja/tai somessa

Keski-Suomen Liikunnan jäsenseurat voivat hakea tukea Keski-Suomen Liikunnalta alla olevalla lomakkeella 13.12.2023 klo 16.00 mennessä. Tukea saavat seurat ilmoitetaan 20.12.2023 mennessä.

Haku on päättynyt.