Ajankohtaista

Keski-Suomen Liikunta tarjoaa kaikille mahdollisuutta tulla testaamaan terveyskuntonsa hengästymättä ja hikoilematta. Testauksessa käytetään Suomimies- ja Matka Hyvään kuntoon -rekkakiertueilla käytössä ollutta Kehon kuntoindeksi -testiä.
KKI-ohjelman syksyn hanketukihaku on nyt auki! KKI-hanketukea voit hakea syyskuun ajan, 1.–30.9.2017. Viime keväänä hakemuksia tuli ennätysmäärä ja tukea myönnettiin 131 hankkeelle ympäri Suomen.
Keski-Suomessa käynnistetään kansanterveyden ja hyvinvoinnin edistämisliike Meijän polku – liiku ja huilaa Keski-Suomessa (2017–2047). Keskisuomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen panostetaan nykymittapuussa pitkällä, 30 vuoden aikavälillä. Meijän polun kantavina teemoina ovat liikunta, lepo, luonto ja yhteisöllisyys.
Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä tullaan joulukuussa juhlimaan hieman erilaisilla etkoilla: tiistaina 5.12., ennen varsinaista itsenäisyyspäivää, järjestetään nimittäin koko kansan iloiset iltapäivätanssit, jolloin saa ihan luvan kanssa pistää tanssiksi Jyväskylässä Forumin kauppakeskuksessa.
RSS ATOM