Ajankohtaista

Suomessa on työnantajana toimivia voittoa tavoittelemattomia urheiluseuroja 263 kunnassa eli 85 prosentissa Suomen kunnista. Eniten työnantajaseuroja on Helsingissä (185 seuraa), Espoossa (67), Oulussa (65) ja Jyväskylässä (61). Maakunnittain eniten työnantajina toimivia urheiluseuroja oli Uudellamaalla (490 työnantajaseuraa), Pirkanmaalla (172), Varsinais-Suomessa (145), Pohjois-Pohjanmaalla (136) ja Keski- Suomessa (121). Palkkoja maksettiin Keski-Suomessa yhteensä yli 4 milj.euroa vuonna 2018. Keski-Suomen 23 kunnasta vain yhdeksään kuntaan on myönnetty OKM:n palkkaustukea, ja tuesta huomattava osa on mennyt maakunnan suurimpaan kaupunkiin Jyväskylään.
"Nämä liikuttamisen verkostot ovat meidän Buusti360 – toimijoiden selvä vahvuus. Pystymme löytämään omista verkostoistamme osaajat asiakaan tarpeisiin. Kokemuksellamme ratkaisemme eteen tulevat haasteet. ”Jyväskylän Uuden Apteekin kohdalla pohdimme tilaratkaisuja ja nyt meillä on liikuntapaikka joka tukee asiakkaan tavoitteita” kehaisee Jyrki Saarela Keski-Suomen Liikunta ry:stä.
Sari Kivimäki (STM) kirjoittaa kolumnissaan Ikääntyvien aktiivisen arjen merkityksestä ja liikkumisen varmistamisesta erityisesti näin Corona-ajassa. "On tärkeää, että ikääntyville luodaan parhaat mahdolliset keinot sosiaalisiin kontakteihin, liikkumiseen, terveelliseen ravintoon ja arjen sujumiseen."
RSS ATOM