Koulutukset

Keski-Suomen Liikunta järjestää koulutuksia liikkujille ja liikuttajille sekä avoimina että tilauskursseina.

 

AVOIMET KOULUTUKSET

Avoiminen koulutusten ajankohdat, hinnat, paikat ja kouluttajat löytyvät koulutuskalenterista.
 

TILAUSKOULUTUKSET

Tilauskoulutusten sisällöt ja hinnat räätälöidään aina tapauskohtaisesti.  Järjestämme koulutukset tarvittaessa omalla paikkakunnallanne ja teille sopivaan aikaan ja paikkaan. Aikuiskohderyhmälle koulutuksien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa  Keslin aikuisliikunnan kehittäjä, Jyrki Saarela p. 045-650 3771 tai jyrki.saarela(at)kesli.fi. Pyydä tarjous yhdistyksellesi, muulle yhteisölle tai yritykselle.

 

KOULUTUSKOKONAISUUKSISTA TIETOA LÖYDÄT SEURAAVISTA LINKEISTÄ
 

OHJAAJA- JA VIRIKEKOULUTUKSET

LIIKKUMAAN AKTIVOINTI
 

Halutessasi keskustella aikuisliikunnan tilauskoulutuksista ja sellaisen sisällöistä ota yhteyttä Keslin aikuisliikunnan kehittäjään, Jyrki Saarela p. 045-650 3771 tai jyrki.saarela(at)kesli.fi.

 

KOULUTUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN

Kaikille aikuisliikunnan avoimiiin koulutuksiin voit ilmoittautua Keslin toimistolle puh: 050 381 3820 tai toimisto@kesli.fi.

Sähköpostitse ilmoittautuessasi kirjaa viestiisi selkeästi nimesi, osoitteesi, laskutusosoite (jos eri), puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kurssi jolle ilmoittaudut, sekä taustatahosi jota edustat.

Koulutuksen viimeisenä ilmoittautumispäivänä (yleensä noin 7 päivää ennen koulutusta) kurssilainen saa varmistuksen koulutuksen toteutumisesta ja kutsun, joka sisältää tarkempaa tietoa koulutuksen aikataulusta ja sisällöstä.

Koulutusmaksun maksaminen
Laskut annetaan koulutuksien yhteydessä. Jos maksaja on eri kuin koulutukseen osallistuja, mainitse jo ilmoittautumisen yhteydessä maksajan yhteystiedot ja laskutusosoite. 

HUOM! Koulutuksiin osallistujia ei ole vakuutettu Keski-Suomen Liikunnan toimesta.

Koulutusten peruutusehdot
Koulutuksen peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 50 % kurssimaksusta.
HUOM! Peruuttamatta jääneestä ilmoittautumisesta perimme koko kurssimaksun, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.
Keski-Suomen Liikunnalla on oikeus peruuttaa koulutus, jos sille ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia.
Tilauskurssien peruuttamisesta on neuvoteltava aina erikseen. Peruuttamatta jätetyistä tilauskursseista laskutamme aina täyden hinnan. 

Ota yhteyttä! Niin olet jo matkalla tuumasta toimeen.