Urheilugaala

Keski-Suomen Liikunta ry:n nimeämä palkitsemistyöryhmä valitsee vuosittain vuoden keskisuomalaisen urheilijan sekä palkitsee myös muita urheilun ja liikunnan sektorilla kunnostautuneita henkilöitä sekä urheiluseuroja.

Nähdään Scandic Laajavuoressa perjantaina 28.1.2022!

Anna vinkki hyvästä tuloksesta tai tapahtumasta!


Sinulla on mahdollisuus jättää palkitsemistyöryhmälle vinkki hyvästä suorituksesta / tapahtumasta, joka tulisi ottaa huomioon vuoden 2021 palkitsemisissa. 

VInkki on helppo jättää allaolevalla lomakkeella:


Vinkkaa vuoden 2021 menestyjiä!

Jätä allaolevalle lomakkeelle oma ehdotuksesi. 

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Emma Körkkö on Vuoden keskisuomalainen urheilija 2020!

 

Emma Körkkö pelasi upean uransa parasta pesäpalloa. Tehopistetilaston voitto ja kolmen parhaan joukossa tärkeimmissä tilastoissa oli jotain hyvin poikkeavaa koko naispesiksen lähihistoriassa. Emma oli yksi Kirittärien ratkaisupelaajista matkalla kohti Suomen mestaruutta.

Ensimmäisen ulkokenttien Suomen mestaruutensa hän voitti Kirittärien paidassa vuonna 2016. Toisen ja kolmannen mestaruutensa hän voitti Kirittärien kapteenina vuosina 2018 ja 2019.

Suomen Pesäpalloliitto valitsi Emma Körkön vuoden 2020 Kultaisen räpylän saajaksi, sekä jo toista kertaa vuoden naispesäpalloilijaksi. Urheilutoimittajain liitto valitsi hänet myös lajinsa parhaaksi ohi kaikkien miespelaajien!

Katso tästä kaikki valinnat!

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Petri Lehtoranta
aluejohtaja, palkitsemistyöryhmän sihteeri
Keski-Suomen Liikunta ry

petri.lehtoranta(at)kesli.fi
p. 050 533 3858