Laukaan Seurafoorumi 23.11.2022

Laukaan kunta  ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Laukaan liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan seuraavaan Seurafoorumiin Laukaan HyPellä ( uusi hyvinvointi ja perhekeskuksen tila, jossa samassa myös keskustan nuorisotilat) Jokiniementie 13  Laukaa 23.11. klo 17.00-19.00

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kunnan ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan kunnan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista  ja OKM:n Seuratuesta. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran hallitus/johtokunta olisi tilaisuudessa edustettuna, mutta toki kaikki liikunnan ja urheilun paikallisesta edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita iltaan.

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta  18.11.2022 mennessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Laukaan kunnan Seurafoorumitoiminnasta tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.