Muuramen Seurafoorumi 16.11.

Muuramen kunta  ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Muuramen liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin kunnanvirastolle/kunnanhallituksen kokoushuoneeseen, Virastotie 8,  torstaina 16.11.  klo 18.00-20.00.  Tilaisuudessa ei ole etäyhteysmahdollisuutta.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kunnan ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran hallituksen/johtokunnan jäseniä olisi paikalla, jotta kuultaisiin seuran yleinen kanta keskusteltaviin aiheisiin. Toki kaikki seurojen jäsenet ovat tervetulleita mukaan.  

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta 10.11. mennessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.