YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tartuimme toimeen liian vähäisen liikkumisen, liiallisen paikallaanolon sekä eri ikäryhmien fyysisen toimintakyvyn heikkenemisen ehkäisemiseksi ”Keski-Suomi liikkuu 2030” –liikkumisagendan muodossa. 

Päämääränämme on keskisuomalaisten fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja paikallaanolon vähentäminen 15 % nykytilanteesta. (WHO: Global Action Plan 2030).

Tavoitteemme on, että jokainen keskisuomalainen liikkuisi oman hyvinvointinsa ja terveytensä kannalta riittävästi. Tavoite saavutetaan omilla valinnoilla sekä edistämällä eri ikäryhmien liikunnallista elämäntapaa. Viestitään liikuntahetkistä #ksliikkuu some-tunnisteella!

Ota vastaan myös haasteet, ja haasta muita mukaan. Tällä hetkellä haasteet ovat urheiluseurahaaste,  #kuntojohtaja sekä #välikyykky. Näiden lisäksi mukana on myös Meijän Polun ajankohtainen Miljoonan askeleen haaste,

Kurkkaa alta mitä tapahtuu, ja tee oma #ksliikkuu tekosi!

TEAviisari aineisto: 12.03.2024
TEAviisari aineisto: 16.5.2023

YHTEISTYÖSSÄ:

K-S hyvinvointialue, K-S liitto, Keski-Suomen kunnat, Kihu, Jamk / Likes, Gradia, Jyväskylän yliopisto, Meijän Polku, K-S Yrittäjät, K-S Kauppakamari, LSS AVI, Keski-Suomen Liikunta ry