Meijän Polku

Meijän polku – liiku ja huilaa Keski-Suomessa (2017-2047) on 30 vuoden aikajänteeseen tähtäävä kansanterveyden ja hyvinvoinnin edistämisliike. Meijän polulla keskisuomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen keskitytään neljän teeman, eli liikunnan, levon, luonnon ja yhteisöllisyyden kautta. Meijän polun tavoitteena on terveempi ja hyvinvoiva Keski-Suomen väestö.

Meijän polku, “Our Path”, is a 30-year initiative promoting community health and wellbeing. Advocating the wellbeing of the Central Finnish population is focused on four themes: physical activityrestnature and community. Our Path strives for a more healthy and prosperous Central Finland by encouriging people to exercise and gain vitality in forests which are close to neighborhoods of all inhabitants. Our slogan is move and enjoy yourself in Central Finland.

Esimerkkejä Meijän polun hyvinvoinnin edistämisen ratkaisuista

Meijän Polun Blogit

Suomi pärjää hyvin maailmanlaajuisissa onnellisuusmittauksissa, joka osittain johtuu myös siitä, että meillä kaikilla on pääsy onnellisuuden lähteille, kuten järville, metsiin ja rannikolle. Tarvitsemme lähiluontoa, sillä puiden ja vesialueiden katseleminen tuottaa kognitiivisia ja psyykkisiä hyötyjä. 

Johanna Sutinen
Seikkailu- ja yhteisöpedagogi, 
Yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistuva nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen opiskelija
29.9.2021

Lue lisää

Muuta ajankohtaista

Reitistöviikon valokuvakilpailussa upeita kuvia!

Keski-Suomen reitistöt -valokuvakilpailun raadin valitsemat kymmenen kuvaa olivat näyttävästi esillä Keskisuomalaisessa,

Voitajaksi Lukijat äänestivät  Anna käyhkön kuvan Jyväskylän Haukaniemestä.

Katso muutkin 10 kuvaa   Keskisuomalaisen verkkolehdestä

KESLI

Jyrki Saarela
aikuisliikunnan kehittäjä
+358 45 650 3771
jyrki.saarela(at)kesli.fi