Kampanjat ja hankkeet

Keski-Suomen Liikunta ry toimii aikuisliikunnan sektorilla yhteistyössä lukuisten valtakunnallisten ja alueellisten tahojen kanssa. Valtakunnan tason yhteistyökumppaneita ovat mm.  Liikkuva aikuinen -ohjelma, Liikkuva Perhe -ohjelma, Liikkuva Opiskelu - ohjelma, Ikiliikkujat -ohjelma, Likes, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea KIHU - Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus ja Jyväskylän urheiluakatemia.

Maakunnallisesti tehdään tiivistä yhteistyötä mm. Keski-Suomen liiton ja paikallisten oppilaistosten Jyväskylän Yliopisto, JAMK, Gradia, ja Humak kanssa.  Paikallistasolla autetaan toimijoita  kehitämään ja järjestämään terveysliikuntaa aikuisille. Kumpaneina tällöin edellä mainittujen lisäksi kunnat, urheiluseurat, yritykset ja kansanterveysjärjestöt sekä eri verkostot kuten; Meijän Polku, työyhteisöjen hyvinvoinnin toimijaverkosto, Sote- ja HYTE -kehittämisen organisaatiot ja hankeet  ja Voimaa Vanhuuteen verkosto. 

Yhteistyössä näiden tahojen kanssa  edistetään yhteisiä tavoitteita ja toteutetaan kampanjoita ja tapahtumia. KesLi on myös mukana monissa alueellisissa kehitysverkostoissa ja erilaisissa hankkeissa.