Urheiluseuran talous 15.2.2023

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseura ry:n hallituksen jäsenille, joukkueenjohtajille ja kaikille toimijoille jotka suunnittelevat seuratoimintaa ja sen taloutta. Koulutuksessa paneudutaan talouteen käytännönläheisesti, perehtyen aiheisiin:

  1. Yhdistyksen talouden suunnittelu ja periaatteet
  2. Toimintasuunnitelman ja talousarvion laadinta
  3. Talouden toteutus ja seuranta

Koulutuksen ennakkotehtävänä on tutustua oman seuran tilinpäätökseen ja tulevan kauden talousarvioon. Tilinpäätöstiedot on hyvä olla henkilöllä käytettävissä myös koulutuksen ajan.  Koulutukseen voi toki osallistua vaikka kyseiset dokumentit eivät ole osallistujan tiedossa.

Aika: keskiviikko 15.2. klo 17.00-19.00

Paikka: Koulutus toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. Koulutuslinkki lähetetään ilmoittautuneille keskiviikkona 15.2. klo 12.00 jälkeen.

Kouluttaja: Seurakehittäjä Laura Härkönen

Hinta: Laukaan kunta tarjoaa koulutuksen maksuttomana laukaalaisten seurojen jäsenille, Keski-Suomen Liikunnan muiden jäsenseurojen jäsenille hinta on 30€, muiden keskisuomalaisten seurojen jäsenille 60€ ja Keski-Suomen ulkopuolisille osallistujille 80€/hlö. 

Ilmoittautuminen: 13.2.  klo 15.00 mennessä alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Koulutukseen voidaan ottaa 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Täyttäessänne ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.