Jyväskylän Seurafoorumi 26.10.2023

Jyväskylän kaupunki  ja Keski-Suomen Liikunta kutsuvat Jyväskylän liikunta- ja urheiluseurojen edustajat mukaan Seurafoorumiin 26.10.  klo 18.00-20.00. Paikkana on Kuokkalan yhtenäiskoulun ruokala, Liitukuja 4 Jyväskylä. Tilaisuudessa ei ole etäyhteysmahdollisuutta.

Seurafoorumi on paikallinen urheiluseurojen, kaupungin ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyöfoorumi. Toiminta on kaikille avointa. Seurafoorumi kokoontuu säännöllisesti, vähintään vuosittain ja se on seuroille maksuton. Pelisäännöt yhteistoiminnalle rakennetaan yhdessä.

Seurafoorumin tavoitteena on paikallisen liikunta- ja urheilukulttuurin vahvistaminen, tiedon jakaminen, vaikuttaminen ja osallistaminen.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujilta aiheita joiden yhdessä käsittelyä toivotaan. Ennalta toivottujen aiheiden lisäksi illan aikana tiedotetaan ajankohtaisista liikunta- ja urheiluasioista. Tärkeää kuitenkin on, että osallistujien ennakkoon toivomat aiheet ohjaavat keskustelua.  Toivottavaa olisi, että seuran edustajat olisivat seuran hallituksen/johtokunnan jäseniä, jotta kuultaisiin seuran yleinen kanta keskusteltaviin aiheisiin.  

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n Seurafoomi- rekisteriin, jota käytetään ainoastaan Keski-Suomen Liikunta ry:n tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte yllämainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.