Liikkuva aikuinen ohjelma

Vuoden 2020 alussa aloitti toimintansa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Liikkuva aikuinen -ohjelma, jonka tavoite on kunnianhimoinen ja kirkas!

Saada työikäiset liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi.

Ohjelma puhuu erityisesti arkisen aktiivisuuden ja liikkumisen puolesta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Ohjelma tekee myös työtä sen eteen, että yhteiskuntaa rakennetaan liikkumista suosivaksi kaikille, olipa elämäntilanne mikä hyvänsä. Liikkuva aikuinen -ohjelma jatkaa toimintansa päättäneen Kunnossa kaiken ikää -ohjelman perintöä.  Vaikka toiminnan painopisteitä on muutettu ja toimintaa uudistettu, on tavoite edelleen sama – että suomalaiset pysyisivät kunnossa kaiken ikää.

Ajankohtaista

Uusi normipäivä työpaja

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Jos kaipaat vetäjää työyhteisösi Uusi normipäivä -työpajalle, kysy tarjous KesLiltä
Jyrki Saarela, p. 045 650 3771, jyrki.saarela(at)kesli.fi

Aiempaa Liikkuva aikuinen -ohjelman tuotantoa

PALUU ELÄMÄÄN – MUTTA MITEN?

Harri Nousiainen on toimittaja, jolla on elintapasairauksien täyskäsi: metabolinen oireyhtymä, verenpaine, kakkostyypin diabetes, korkea kolesteroli ja uniapnea. Miten tukevasti keski-ikäinen mies saisi elämänsyrjästä taas kiinni ja pääsisi parempaan kuntoon?

Kaikki 12 Podcastia löytyvät alla olevasta linkistä

ETUKENO VERKKOTAPAHTUMAT 

Etukeno on maksuttomien verkko- tapahtumien sarja, joka pureutuu liikkumisen ja etenkin liikkumattomuuden kysymyksiin. Neljä viidestä työikäisestä ei liiku terveytensä kannalta riittävästi.

14.12. 2021 AAMUKAHVIT FIKSUSTI TÖIHIN

Työnantajille tukea latauspisteiden asentamiseen työpaikoille

Valtio ryhtyy tukemaan sähköautojen latauspisteiden asentamista työpaikoille vuonna 2022. Hakemukset käsittelee Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA, joka julkaisee tarkemmat hakuohjeet joulu-tammikuussa. Fiksusti töihin -aamukahviwebinaarissa  ARAn ylitarkastaja Kari Lappalainen kertoo haettavasta tuesta ja antaa vinkkejä hakemuksen laatimiseen.  

Kari Lappalaisen kanssa latauspisteistä ja haettavasta tuesta on keskustelemassa Motiva Oy:n asiantuntija Taneli Varis