Keski-Suomen Reitistöviikko 2022

Keski-Suomen Reitistöviikko on Meijän Polku -kansanterveyden ja hyvinvoinnin edistämisliikkeen ideoima Keski-Suomalaisten reittien esiin nostamisen ja toiminnan kautta kehittämisen ja upeiden reittien vaalimisen  ja niistä nauttimisen viikko.

Keski-Suomen reitistöviikkoa vietetään 19.-25.9.2022! 

Hienojen reitistöviikkokokemusten ja reitistöihin sekä luontoliikuntaan panostamisen kasvavan tarpeen vuoksi Keski-Suomen reitistöviikko järjestetään taas syyskuussa 2022.

Teemana tänä vuonna #lähiluonto ja #lähireitistöt! Lähtekäähän mukaan tekemään tulevaisuutta kanssamme reitistöjen ja luonnossa liikkumisen saralla!

Reitistöviikolla erilaiset ulkoilu-, liikunta ja -matkailureitistöt ovat kaikkien mielessä ja kovassa käytössä. 

Viikon tarkoituksena on nostaa tietoisuutta erilaisista lähiliikunta-, retkeily- ja matkailureiteistä sekä lisätä näiden käyttöä. Lähde mukaan tekemään tulevaisuutta! #Reitistöviikko

Kuvassa reitistöviikon mainoskuva jossa luontoliikunnan symboleita ja lähiluontologo.  Kuva on linkki Meijän Polku sivustoille jossa kerrotaan enemmän tietoa Keski-Suomen reitistöviikosta.
Kuvaa klikkaamalla siirryt Meijän Polun nettisivuille Keski-Suomen Reitistöviikosta kertoville alasivuille.

Kuinka mukaan

Helposti! Keski-Suomen Reitistöviikolla kaikki reitistöihin liittyvät tapahtumat ovat osa isompaa kokonaisuutta! Viikon mittaan voi järjestää esimerkiksi retkiä, kilpailuja, talkoita, tutumiskäyntejä, opastuksia, työhyvinvointipäiviä ja koulutuksia. Kunhan nämä tapahtumat jollain tapaa liittyvät jo olemassa oleviin, tai suunnitteilla oleviin reitteihin tai reitistöihin, niin ne ovat osa reitistöviikkoa. Kynnyksiä ei ole, kun liikumme keskisuomalaisilla reitistöillä!

Reitistöviikko on avoin kaikille. Tehdään yhdessä Keski-Suomesta reitistöjen ja luontoliikunnan mallimaakunta!

Keski-Suomen reitistöviikolle mukaan lähteminen on helppoa ja ilmaista. Ilmoittakaa tapahtumanne viimeistään perjantaihin 16.9. mennessä sähköpostilla meijanpolku@gmail.com. 

Laittakaa mukaan järjestäjien logo, tapahtuman tiedot (Nimi, tapahtumapaikka, päivämäärä ja aika, sekä linkki, jonka takaa löytyy lisätietoa tapahtumasta kiinnostuneille). Jos jaatte tietoa tapahtumasta sosiaalisissa medioissa, niin käyttäkää tägiä #reitistöviikko, niin jaamme tietoa myös Meijän polun kanavissa. 

#reitistöviikko #keskisuomi #TrailWeek #lähiluonto #reitistöt

Kaikki reitistöt vievät kohden tulevaisuuden Keski-Suomea!