Urheiluseura nuoren työnantajana- koulutus 31.5.2023

Urheiluseura nuorten työnantajana- koulutuksen tarkoituksena on perehdyttää seuran hallinnosta vastaavat työnantajarooliin ja nuoren tukemiseen työuran alkutaipaleella. Urheiluseura on usein nuoren ensimmäinen työpaikka ja nuori tarvitsee tukea työelämätaidoissa. Koulutuksessa käydään läpi työsuhteen syntyminen ja siitä seuraavat työnantajavelvoitteet, sekä annetaan käytännön vinkkejä nuorten työllistämisestä.

Koulutus on suunnattu seuran hallituksen jäsenille, esihenkilötehtävissä toimiville ja erityisesti seuroille jotka palkkaavat nuoria.

Sisältö: työnantajan vastuut ja oikeudet nuorten työnantajana, käytännön vinkit onnistuneeseen palkkausprosessiin 

Ajankohta: Keskiviikko 31.5. klo 15-16

Kouluttaja: Keski-Suomen Liikunnan seurakehittäjä Laura Härkönen

Koulutus on KesLin nuorten kesätyöavustusta saaneiden seurojen edustajille maksuton ja se toteutetaan etänä Teamsin välityksellä.  Muiden seurojen edustajille koulutuksen hinta on 25€. 

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 30.4. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin Teams- linkki koulutuspäivänä 31.5.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.