Buusti360  Hyvinvointipalvelut

Mikä on Buusti360?

Hyvinvoinnin sekä työssä jaksamisen edistämisen ensiluokkainen ja luotettava kumppanisi. Taustalla ovat liikunnan aluejärjestöt ja toimimme koko Suomessa. 

Ajankohtaiset

Kuvassa tekstiä: Keski-Suomen liikunta ry käynnistää. Keski-Suomi Liikkuu 2030 Työyhteisäliikunna verkosto

Keski-Suomi liikkuu 2030 -liikkumisagendassa työikäisten liikkumisen lisäämisen suhteen työyhteisöt ovat keskeisiä vaikuttamisen ja kehittämisen paikkoja.

Keski-Suomen Liikunta ry on päättänyt edistää ja kehittää Keski-Suomalaisten työyhteisöjen työyhteisöliikkumisen osaamista ja käytännön toteutusta käynnistämällä Keski-Suomi liikkuu 2030 työyhteisöliikunnan verkoston.

Keski-Suomi Liikkuu 2030 työyhteisö- liikunnan verkostossa järjestetään verkostotapaamisia sekä etänä, että
live-tapaamisina

Kuvassa tekstillä verkostolle suunnitellut tapaamiset kevään 2024 aikana.

Ensimmäinen yhteinen verkostotapaaminen pe 8.3. klo 13.00-15.00
Tulevaisuustyöpaja (etä) pe 19.4. klo 13.00-16.00
Verkostotapaaminen luontotyöpäivän merkeissä ke 5.6. ko 13.00-16.00

Henkilöstöliikunnan verkostotapaamiset

Buusti360 valtakunnallinen henkilöstöliikunnan verkosto on täysin maksuton kehittämisfoorumi työyhteisöjen hyvinvointivastaaville. Tavoitteena on lisätä työyhteisöjen tietoisuutta ja -osaamista hyvinvoinnista sekä tarjota toimivia työkaluja henkilöstöliikunnan edistämiseen.

Seuraava valtakunnallinen henkilöstöliikunnan verkostotapaaminen järjestetään 19.9.2024. Valtakunnallisen tapaamisen aiheena on Aivoergonomiaa tukeva työn rytmittäminen.

Edellisessä 28.3.2024 järjestetyssä valtakunnallisessa tapaamisessa teemana oli Tue keskittymiskykyä liikkumalla ja tauottamalla

Valtakunnallinen osio nauhoitettiin ja se on lisätty Buusti360:n YouTube-kanavalle. Katso tapaamisen tallenne tästä linkistä


Palveluita työhyvinvointiin yhdessä
 kumppaneidemme kanssa

Ota Break Pro esitelystä palautumispaketista yhteyttä  Jyrkiin!

HeiaHeia digialusta!
Hyvinvointia ja yhteishenkeä – liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaiset tukenasi

Maan kattava asiantuntija- ja toimipaikkaverkosto Buusti360 yhdistyy digitaalisen HeiaHeian-palvelun avulla jatkuvaksi vaikuttavaksi hyvinvointiohjelmaksi. Asiakkaina satoja eri toimialojen yrityksiä ja työyhteisöjä aina pörssiyhtiöistä PK-yrityksiin sekä yksityiseltä sektorilta julkisiin toimijoihin.

Päivitä työhyvinvointi hybridiaikaan

Yhdistä Buusti360 -mittaukset, luennot ja lajikokeilut HeiaHeian digitaaliseen alustaan ja kampanjoihin ja tavoitat koko henkilöstön innostavalla ja kustannustehokkaalla tavalla vuoden jokaisena päivänä.

Työyhteisöliikunnan asioissa ota yhteyttä

Jyrki Saarela
jyrki.saarela(at)kesli.fi
p. 045 650 3771

Kuvassa Buusti 360 Logo. Mustalla hammasrataspohjalla oranssilla teksti Buusti ja valkoisella numerot 360

Tutustu Blogiimme, jossa on kevään aikana  kerrottu yritysten onnistumistarinoita henkilöstöliikunnan suhteen sekä esitelty aluejärjestöjemme toimintaa työhyvinvoinnin parissa. Käy lukemassa inspiroivia tarinoita henkilöstöliikunnan parista.

Buusti360 Facebookissa

Buusti360 LinkedInissä

Suomen Aktiivisin Työpaikka Facebookissa

Suomen Aktiivisin Työpaikka LinkedInissä