Ajankohtaista

Uusin KESLI-info (5.5.2020)
Työhyvinvointi koostuu monesta eri tekijästä eikä sen kehittäminen synny yksittäisillä tempauksilla. Työhyvinvoinnin kehittäminen on investointi tulevaan, joka voi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.
Tammikuinen lauantaiaamu valkenee Ruokolahdella. Koulun ruokailutilassa käy kuhina. Opettajat ovat aamupalalla. Pieni puheensorina vallitsee ruokasalin pöydissä. Ilmassa on odotuksen tunnelmaa. Kohta on alkamassa opettajille suunnattu veso-koulutuspäivä, jonka tarkoituksena on kehittää jokaisen henkilökohtaista osaamista. Tällä kertaa päivä toteutetaan aivan uudenlaisella reseptillä.
Ensimmäinen Keski-Suomen reitistöviikko järjestetään 16.-22.9.2020. Reitistöviikko on Meijän polun ja Keski-Suomen Liikunnan yhteistyössä ideoima tapahtumaviikko, jolla reitistöjen merkitystä tulevaisuuden hyvinvoinnin ja terveyden, mutta myös matkailun kannalta nostetaan esille. Reitistöviikolla erilaiset ulkoilu-, liikunta ja -matkailureitistöt ovat kaikkien mielessä ja kovassa käytössä. Viikon tarkoituksena on nostaa tietoisuutta erilaisista lähiliikunta-, retkeily- ja matkailureiteistä sekä lisätä näiden käyttöä. Mukana reitistöviikkoa toteuttamassa ja edistämässä on hyvä joukko erilaisia toimijoita, mutta toiveissa on että tästä tulisi satojen pikku tapahtumien viikko ja Keskisuomalaisen luontoliikuntareittien ylistys.
Meijän perhe Liikkeellä -hanke on kerännyt materiaalia perheille ja perhekeskuksille poikkeusolojen ajaksi ja myöhemminkin hyödynnettäväksi. Blogitekstissä hankevastaava Kaisa Koivuniemi LIKESiltä pohtii hankkeita kohdannutta odottamatonta tilannetta ja myös positiivisia mahdollisuuksia. Blogitekstin lisäksi samalla voit kurkata myös LIKESin uuden verkko-ilmeen!
RSS ATOM