Ajankohtaista

Meijän perhe Liikkeellä -hanke on kerännyt materiaalia perheille ja perhekeskuksille poikkeusolojen ajaksi ja myöhemminkin hyödynnettäväksi. Blogitekstissä hankevastaava Kaisa Koivuniemi LIKESiltä pohtii hankkeita kohdannutta odottamatonta tilannetta ja myös positiivisia mahdollisuuksia. Blogitekstin lisäksi samalla voit kurkata myös LIKESin uuden verkko-ilmeen!
Koronavirus on vaikuttanut ihmisten elämään ympäri maailmaa, ja sen vaikutukset ovat ulottuneet jo myös meille Keski-Suomeen. Keski-Suomen Liikunta pyytää jäsenseurojaan kiinnittämään erityistä huomiota asiaan varsinkin silloin, kun olette järjestämässä yleisötapahtumia.
Keski-Suomen Liikunta ja Likes käynnistivät Keski-Suomen Kehittämisrahaston rahoituksella Liikunnasta hyvinvointia Keski-Suomeen -hankkeen, jonka tarkoituksena on tuoda ajantasaista ja tutkittua tietoa kuntien käytettäväksi, jotta kuntalaisten mahdolliset terveydelliset haasteet voitaisiin havaita ajoissa ja suunnitella oikeanlaisia toimenpiteitä niitä ennaltaehkäisemään.
RSS ATOM