Ajankohtaista

Ensi viikolla 5.–11. marraskuuta vietetään valtakunnallisia Porraspäiviä. Porraspäivät on Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelman toteuttama maksuton, työyhteisöille suunnattu kampanja, jonka aikana kannustetaan käyttämään portaita hissin sijaan muun muassa erilaisin portaiden läheisyyteen kiinnitettävin materiaalein. Työpaikan tärkein pääoma on hyvinvoiva henkilöstö ja Porraspäivien tavoitteena on herätellä pieniin, jokapäiväisiin valintoihin oman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Tarkoituksena on esimerkiksi kiinnittää huomiota pitkäkestoisen istumisen säännölliseen tauottamiseen.
25-vuotis juhlavuoden kunniaksi Keski-Suomen Liikunta ry:n hallitus päätti perustaa ansiomerkkijärjestelmän maakunnallisen vapaaehtoistyön kiitos- ja palkitsemiskulttuurin edistämiseksi.
Terveysliikuntapäivät: Hyvinvoinnin uusi aikakausi – Sinua tarvitaan Tule ja poimi seminaarista VESOTE-kärkihankkeen hyvät käytännöt elintapaohjauksen edistämiseen!
Uusin KESLI-info (1.10.2018)
Työelämä 2020 –hankkeen visiona on, että Suomessa on Euroopan paras työelämä vuonna 2020. Vuonna 2018 toimintaa ohjaavana teemana on "Luottamus ja yhteistyö".
Perjantaina 5. lokakuuta on työhyvinvoinnin pop-up -päivä, jolloin kuka tahansa voi järjestää työhyvinvointia edistävän pienen tai suuren teon omalla työpaikallaan. Nyt toista kertaa järjestettävän Unelmien työpäivän taustalla ovat Yksi elämä -terveystalkoot ja Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.
RSS ATOM