Ajankohtaista

Unelmien liikuntapäivä järjestetään taas 10.5. kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivänä, ja nyt haastamme teidät kaikki mukaan!
Järjestämme Keski-Suomen päivänä ke 18.4. klo 12-18 Jyväskylän Paviljongissa tapahtuman Keski-Suomen Torikokous. Tapahtumassa nostatetaan maakuntahenkeä ja keskustellaan teemalla tulevaisuuden tekeminen.
Joukkoliikenteen asiakasraati on kokoontunut vuodesta 2016 saakka keskustelemaan paikallisliikenteen palveluista. Raadin tehtävänä on ollut tuoda asiakkaan ääntä paikallisliikenteen palvelujen kehittämiseen ja suunnitteluun. Tänä keväänä noin 30-jäsenisen raadin toiminta laajenee käsittämään joukkoliikenteen lisäksi muitakin fiksun liikkumisen muotoja: kävelyä, pyöräilyä, fiksua autoilua ja erilaisia liikkumisen palveluja. Jatkossa raati kokoontuu noin 4–5 kertaa vuodessa käsittelemään Linkki-asioiden ohella esimerkiksi pyöräbaanoja, kaupunkipyöriä, yhteiskäyttöautoja ja muita viisaaseen liikkumiseen liittyviä ajankohtaisia aiheita. Tavoitteena on saada näkemyksiä fiksun liikkumisen palveluiden ja olosuhteiden kehittämiseksi ja parantamiseksi.
Keski-Suomen Liikunta ry pyytää jäsenjärjestöiltään esityksiä vuoden 2018 ehdollepanotoimikunnan kokoonpanoksi.
KesLi-info 6.3. (6.3.2018)
Hippos2020 -kampanjassa uuden liikeidean tuottajana tai ongelman ratkaisijana voi olla kuka tahansa – tutkija, opettaja, opiskelija, yritys, yrittäjä, urheiluseuran edustaja, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden käyttäjä, asiantuntija tai rivikansalaine
KKI-hanketukea on myönnetty 116 hankkeelle ympäri Suomen. Vuoden 2018 ensimmäisellä hakukierroksella hakemuksia tuli ennätykselliset 278 kappaletta!
KesLi-info 21.2. (21.2.2018)
RSS ATOM