Ajankohtaista

KKI-ohjelman syksyn hanketukihaku on nyt auki! KKI-hanketukea voit hakea syyskuun ajan, 1.–30.9.2017. Viime keväänä hakemuksia tuli ennätysmäärä ja tukea myönnettiin 131 hankkeelle ympäri Suomen.
Keski-Suomessa käynnistetään kansanterveyden ja hyvinvoinnin edistämisliike Meijän polku – liiku ja huilaa Keski-Suomessa (2017–2047). Keskisuomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen panostetaan nykymittapuussa pitkällä, 30 vuoden aikavälillä. Meijän polun kantavina teemoina ovat liikunta, lepo, luonto ja yhteisöllisyys.
Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä tullaan joulukuussa juhlimaan hieman erilaisilla etkoilla: tiistaina 5.12., ennen varsinaista itsenäisyyspäivää, järjestetään nimittäin koko kansan iloiset iltapäivätanssit, jolloin saa ihan luvan kanssa pistää tanssiksi Jyväskylässä Forumin kauppakeskuksessa.
Palokassa ja Tikkakoskella järjestetään 2.9. Jyväskylän kaupungin sekä paikallisten seurojen ja yhteisöiden toimesta liikuntatapahtumat. Tikkakoksella Juhlitaan Jyväskylän kaupungin uuden lähiliikuntapaikan avajaisia klo 10.00 - 14.00. Palokassa Liikutaan Klo 13.00 alkaen Ilon kierroksen puitteissa koulukeskuksen ympäristössä. Palokkajärven ympäri kiertävän juoksun lisäksi on tarjolla jumppaa ja erilaisia toimintapisteitä perheille ja juoksijoille.
Kesän aukioloajat (22.6.2017)
RSS ATOM