Ajankohtaista

Talven selkä on taittunut ja mieli virkistyy valon lisääntyessä. Monella meistä on tulevat lomat jo mielessä. Joku on saattanut varata matkaa keväthangille Lappiin tai suunnittelee äkkilähtöä etelän lämpöön, pikalomaa kylpylään tai pitkän viikonlopun irtiottoa kaupunkimaisemiin. Suosittuja ovat nykyisin myös erilaiset aktiivilomat erilaisine extreme -lajeineen. Minkälaisesta lomasta sinä haaveilet?
Järjestyksessään 19. kuutamohiihto saatiin hiihdettyä lopulta sään selkiytyessä juuri starttiaikaa ennen ja tähtienkin ilmestyessä illan aikana näkyviin taivaalle. Kuutakin odoteltiin näkyville, mutta se nousikin Kuokkalan sillan takaa vasta kun hiihtoaika oli lopullaan ja vain viimeiset hiihtäjät ja talkoolaiset olivat enää Jyväsjärvellä.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea yhdeksälle terveysliikuntahankkeelle Keski-Suomeen yhteensä 25 900 €. Maakunnasta tuli 23 hakemusta. Tukea tällä kierroksella saivat: Joutsan Seudun Reumayhdistys ry, Jyväskylän Feniks ry, Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry, Jyväskylän Yrittäjät Ry, Keski-Suomen Alueooppera ry, Keski-Suomen Liikunta ry, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry / Monikulttuurikeskus Gloria, Lylmi ry ja Suinulan kyläyhdistys ry.
RSS ATOM