Ajankohtaista

Tahko Pihkala Seuran ja Kauko Sorjosen Säätiön järjestämä keskustelutilaisuus hyvin ajankohtaisesta aiheesta
Keski-Suomen Liikunta on mukana tulevassa Hippoksen alueelle syntyvässä liikunnan ja urheilun osaamiskeskittymässä. Hanketta tukeva Hippos2020 -showroom rakentuu helmi-maaliskuun aikana Jyväskylän Lutakkoon, Turbiinitaloon, osoitteeseen Piippukatu 3 (2 krs).
Keskisuomalainen urheiluväki oli saapunut runsaslukuisena juhlistamaan keskisuomalaista liikuntaa ja urheilua Keski-Suomen Urheilugaalaan Paviljonkiin perjantai-iltana 27.1. Osallistujia gaalassa oli lähes 300 henkeä.
Kuukauden päästä hiihdetään Jyväsjärvellä perinteinen Kuutamohiihto. 20. järjestämisvuosi on käsillä. Talvi on vihdoin tullut ja tiedot kertovat järvien jääpeitteiden paksuuntuneen hyvin koko Keski-Suomessa. Jyväsjärvelle aurattiin luistelurata viime viikonloppuna ja hiihtäjiäkin on Jyväsjärvellä näkynyt.
Urheilu kaipaa nyt asennemuutosta ja arvostamisen kulttuuria enemmän kuin rahaa
Jyväskylä tarjoaa hyvät olosuhteet huipulle tähtääville nuorille urheilijoille. Erityisesti liikuntatilojen laatu, valmennusosaaminen sekä opiskelun ja urheilun yhdistäminen nousivat juuri valmistuneessa opinnäytetyössä kaupungin vahvuuksiksi.
Valtakunnallisesti käynnissä oleva liikuntajärjestöjen muutos heijastuu toiminnassa myös Keski-Suomessa. Vahvaa kehitystä urheilijamäärien suhteen saanut Jyväskylän Urheiluakatemia ja Keski-Suomen Liikunta ovat sopineet yhteistyön tehostamisesta sekä vastuujaosta urheilun kehittämisessä.
Ohjelmassa liikunnan ajankohtaisimmat aiheet, kuten liikunnan merkitys yhteiskunnan ja kuntien muutoksessa, valmistautuminen SoTe- ja maakuntauudistukseen sekä lasten ja nuorten tulevaisuuden liikunta. Toisena päivänä pohditaan sitä, miten turvataan terveet liikuntatilat ja tutustutaan Jyväskylän Hippos 2020 –hankkeeseen
Keski-Suomen Liikunta ry valitsi 30.11. syyskokouksessaan uusia hallituksen jäseniä poisjäävien tilalle.
Uusin Kesli-info (31.10.2016)
RSS ATOM