Ajankohtaista

Keski-Suomen Liikunta sai huhtikuussa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 66.500€ hankeavustuksen nuorten lyhytaikaiseen palkkaamiseen seuroihin ajalle 1.5.-30.9.2021. Yhtä työntekijää kohti resurssi on 700€. Haku aukaistiin urheiluseuroille 20.4. ja koko raha saatiin jaettua eteenpäin 43 keskisuomalaiselle urheiluseuralle ja niissä 95 nuorelle hakemusten perusteella kolmessa viikossa.
Keski-Suomen Liikunta jäsenseuroineen on saanut Roska päivässä -haasteen, jonka otamme ilolla vastaan! Haasteena on kerätä ainakin yksi roska päivässä. Ympäristön viihtyisyyden ja siisteyden lisäämisen ohella roskien kerääminen tarjoaa hyvän toiminnallisen harjoituksen lisäten notkeutta, liikkuvuutta, ketteryyttä ja lihasvoimaa.
Syyskuun alussa käynnistyvä suomalainen innovaatio, Urheilukortti, kannustaa suomalaisia tulemaan urheilutapahtumiin ja lisää seurojen, lajiliittojen, Olympia- ja Paralympiarahastojen tulolähteitä. Kortin myötä urheilu ja liikunta voisi saada neljässä vuodessa jopa 20 miljoonan lisärahoituksen toiminnalleen. Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä.
RSS ATOM