Ajankohtaista

Kunnossa kaiken ikää -ohjelman paikallishankkeita on vuosien mittaan syntynyt eri puolille Suomea yli 1000. Hankkeiden tavoitteena on madaltaa aikuisväestön kynnystä liikuntaharrastuksen aloittamiseen tarjoamalla heille esimerkiksi säännöllistä, ohjattua ryhmäliikuntaa, eri lajien starttikursseja tai ohjaajien koulutusta.
KKI-ohjelman hanketukea on myönnetty Keski-Suomeen yhdeksälle hankkeelle hakukierroksella 1/2013.
Kampanja askelletaan 22.4. - 26.5.2013. Nyt on aika ilmoittautua!
Liikkujan Apteekki -konseptissa terveysliikunta tuodaan osaksi apteekin asiakaspalvelua. Apteekeissa on vuosittain noin 50–60 miljoonaa asiakaskäyntiä, ja asiakaskunnasta iso osa on terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia. Tuomalla terveysliikuntaa apteekkeihin voidaan tarttua yhteiskunnallisesti merkittäviin terveysongelmiin.
Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäen keskeisiä liikuntapoliittisia tavoitteita on taata jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus liikuntaharrastukseen urheiluseurassa. Liikunnan määrärahoja tullaan suuntaamaan entistä enemmän ruohonjuuritason toimintaan. Siksi seuratuen rahoitusta tullaan kasvattamaan ensi vuonna 2,3 miljoonalla vuoden 2012 budjettiin nähden.
RSS ATOM