Ajankohtaista

Vuoden Sinettiseura palkitaan 10 000 euron stipendillä ja kaksi muuta seuraa palkitaan 5 000 euron stipendillä. Palkitsemisen lähtökohtana ovat Sinettiseuran ydin – lapsen ja nuoren paras. Perusedellytys palkitsemiselle on, että jokainen Sinettikriteeri toteutuu vähintään hyvällä tasolla.
Kuten olet varmasti jo kuullutkin, on VALOn ja urheilujärjestöjen yhteistyö Lumilyhty-arvan kanssa päättynyt. Tilalle kehitimme uusia varainhankintamahdollisuuksia seuroille tarjoavan URHEILUN UNELMA-ARVAN!
Yle Urheilun urheilu-uutisohjelma Urheiluruutu juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi Urheiluruutu lähtee tien päälle ja kiertää kevään ja syksyn aikana eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Jyväskylä saa kunnian olla juhlakiertueen viimeinen paikkakunta, eli luvassa on huikea loppukaronkka!
Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan avustusjärjestelmää uudistetaan. Tavoitteena on selkeyttää hakuprosessia ja lisätä neuvontaa, parantaa hankkeiden seurantaa sekä edistää hakijoiden tasapuolista kohtelua. Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriö, ELY-keskusten ja Kunnossa kaiken ikää –ohjelman yhteistyönä.
RSS ATOM