Ajankohtaista

Urheilun Unelma-Arpa on Valo, Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry:n ja 16 muun urheilujärjestön* käynnistämä Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen. Tavoitteena on kerätä yli 2 miljoonaa euroa kaikkien lajien urheiluseuroille sekä lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi taloudellista tukea kolmelle terveysliikuntahankkeelle Keski-Suomeen yhteensä 13 000 €. Tukea saivat Jyväskylän Naisvoimistelijat ry, Keski-Suomen pelastuslaitos sekä Lylmi ry. Jyväskylän Naisvoimistelijat saivat 2 500 € yli 60-vuotiaille suunnattujen liikuntaryhmien järjestämiseen osana kaupungin liikuntapalveluketjua. Keski-Suomen pelastuslaitos sai ”Kunnon pelastus” -hankkeelleen jatkorahoitusta 8 000 € työyhteisön terveysliikuntaohjelman toteutukseen. Lylmi ry sai tukea 2 500 € Muuramessa ja Hankasalmella kokoontuvien liikuntaryhmien toteutukseen.
Keski-Suomen liitto palkitsee vuosittain keskisuomalaisen toimijan, joka tavalla tai toisella edistää maakunnan hyvinvointia, luo yhteishenkeä tai vahvistaa Keski-Suomen identiteettiä tai imagoa.
RSS ATOM