Ajankohtaista

Kuten olet varmasti jo kuullutkin, on VALOn ja urheilujärjestöjen yhteistyö Lumilyhty-arvan kanssa päättynyt. Tilalle kehitimme uusia varainhankintamahdollisuuksia seuroille tarjoavan URHEILUN UNELMA-ARVAN!
Yle Urheilun urheilu-uutisohjelma Urheiluruutu juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi Urheiluruutu lähtee tien päälle ja kiertää kevään ja syksyn aikana eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Jyväskylä saa kunnian olla juhlakiertueen viimeinen paikkakunta, eli luvassa on huikea loppukaronkka!
Aikuisten terveyttä edistävän liikunnan avustusjärjestelmää uudistetaan. Tavoitteena on selkeyttää hakuprosessia ja lisätä neuvontaa, parantaa hankkeiden seurantaa sekä edistää hakijoiden tasapuolista kohtelua. Hanke toteutetaan opetus- ja kulttuuriministeriö, ELY-keskusten ja Kunnossa kaiken ikää –ohjelman yhteistyönä.
Kunnossa kaiken ikää -ohjelma myönsi kesäkuussa taloudellista tukea seitsemälle terveysliikuntahankkeelle Keski-Suomeen. Tukea saivat Kejubo ry, Keski-Suomen Pelastuslaitos, Kuhmoisten kunnan liikuntatoimi, Lylmi ry, Mielenterveysyhdistys Kello ry, Muuramen yrittäjät ry ja Tepika ry.
”Tavoitteena on kerätä uudella arpajaiskonseptilla yli 2 miljoonaa euroa urheiluseuroille. Seurat ovat koko urheilutoiminnan ydin. Nyt kannattaa välittää viestiä uudesta mahdollisuudesta kaikille urheiluseuratoimijoille", hehkuttaa Valon pääsihteeri Teemu Japisson uusista arpajaisista.
RSS ATOM