Liity Sporttiklubin jäseneksi ja voita hotellilahjakortti!

13.12.2011

S-ryhmän hotellit eli Sokos Hotellit ja Radisson Blu Hotellit Suomessa tarjoavat SLU:n aluejärjestöille ja niiden jäsenseuroille ja –yhdistyksille edullista majoitusta sekä muita rahanarvoisia etuja Sporttiklubi-asiakkuusohjelman kautta.

Sporttiklubin jäsenyys on täysin ilmainen. Sporttiklubi-jäsenkortti on henkilökohtainen, eli kaikkien joukkueenjohtajien ja valmentajien sekä huoltajien kannattaa tilata oma kortti.

Sporttiklubin jäsenetuja ovat mm.

•Edulliset ryhmämajoitushinnat
•Majoitusostoista palautetaan 10% S-ryhmän lahjakortteina
•Etuja Hertz-autovuokraamoissa
 

Lisäksi yli 10 hengen ryhmät saavat ABC-liikenneasemilla ryhmäruokailusta 10% alennuksen ja tarjolla on erityisesti nuorille urheilijoille suunnattu Sporttimenu.


Yhteistyömme kunniaksi arvomme kaikkien SLU- alueiden kautta Sporttiklubi-jäseneksi liittyneiden henkilöiden kesken joka kuukausi majoituslahjakortteja 1.12.2011 - 31.5.2012. Yksi lahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen kahdelle hengelle, vapaasti valittavassa S-ryhmän hotellissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 

Liity jäseneksi osoitteessa: www.sporttiklubi.fi/liity

Arvontaan osallistuu täyttämällä kampanjakoodin kohtaan: SLUalueet
 

Arvontaan voi osallistua myös lähettämällä yhteystiedot osoitteeseen: Sporttiklubi, SOK Matkailukaupan ketjuohjaus, PL 1, 00088 S-ryhmä