Uusi Sinettiseura Keski-Suomeen! Salibandyseura O2- Jyväskylä sai Sinetin 10.8.2014.

12.8.2014

Salibandyseura O2- Jyväskylä on kasvanut parin viime vuoden aikana huimaa vauhtia. Seurassa on jäseniä nyt jo yli 400. Seura onkin jäsenmäärältään Jyväskylän suurin salibandyseura. Viime vuosina seura on panostanut kovasti junioritoimintaan ja seuran jäsenmäärästä noin 80% on junioreita. Kaudella 2014 - 2015 seurassa pelaa yli 30 juniorijoukkuetta.

Seuran tekemä laadukas kehitystyö on tuottanut tulosta. Vuoden kestäneen hakuprosessin jälkeen seuralle myönnettiin Sinettiseura – tunnus. Sinettiarvon seuralle antoivat Salibandyliitto, VALO ja Keski-Suomen Liikunta. Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset - vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat - jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan.

Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta. Sinetti luovutettiin seuralle sunnuntaina 10.8.2014.

Onnittelut hyvästä työstä O2!