KesLin uusin tiedote 16.10.

16.10.2017

Hei,

 

tässä syksyisiä terveisiä KesLiltä: seuroille laatu- ja palkitsemisasiaa, kuntotestausviikko  sekä katse  jo tammikuussa  tulevaan Urheilugaalaan.

 

UUSI SEURATOIMINNAN LAATUOHJELMA –TULE KUULEMAAN JA VAIKUTTAMAAN

 

Olympiakomitea on valmistellut yhdessä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa uutta seurojen laatuohjelmaa.  Laatuohjelman tavoitteena on toimia seuratoiminnan kehittämisen välineenä. Laatuohjelman avulla autetaan seuroja kehittymään eri osa-alueilla, joita ovat laadukas lasten urheilu, huippu-urheilu ja aikuisten harrasteliikunta.  Ajatuksena on, että seura voi erikoistua laadukkaaseen lasten urheiluun, huippu-urheiluun tai aikuisten harrasteliikuntaan tai vaikka kaikkiin osa-alueisiin seuran omista tarpeista riippuen.  Tärkeänä näkökulmana kehittämisessä ovat urheilijan ja liikkujan tarpeet.

 

Tervetuloa kuulemaan uudesta laatuohjelmasta, tapaamaan muita alueemme seuroja sekä kuulemaan Seuratuesta Jyväskylään 2.11. klo 17.30-20.00 ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.lyyti.in/aluekierros2017

 

VUODEN SINETTISEURA 2017 HAUSSA – GASUM PALKITSEE 15 SEURAA

 

Vuoden Sinettiseura -palkinnolla on palkittu jo usean vuoden ajan yksi Sinettiseura.  Viime vuodesta alkaen Sinettiseuratoiminnan tukijana on ollut Gasum, joka palkitsee 5000 euron palkinnolla Sinettiseuran, jossa kaikki Sinettiseuratoiminnan laatutekijät toteutuvat mallikkaasti. Lisäksi Gasum myöntää 14 muulle Sinettiseuralle alueellisen 1000 euron stipendin, siten että jokaiselta liikunnan aluejärjestön alueelta palkitaan yksi Sinettiseura.

−Yhteistyö Olympiakomitean kanssa on osa yhteiskuntavastuullista toimintaamme. Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla liikunnallisen lapsuuden ja nuoruuden. Tuemme lasten ja nuorten liikuntaa vauhdittavia ohjelmia valtakunnallisesti, kertoo Gasumin viestintäjohtaja Olga Väisänen.

Sinettiseurojen palkitsemisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti. Tärkeää on myös nostaa esille arvokasta työtä, jota seuroissa tehdään.  Viime vuonna Vuoden Sinettiseurana palkittiin SB Vantaa. Katso video seurasta.
Täytä Vuoden Sinettiseura -hakulomake 31.10. mennessä tästä: https://www.lyyti.in/sinettiseura_palkinnot2017

 

ALKO OY PALKITSEE KASVATA URHEILIJAKSI –STIPENDILLÄ SINETTISEURAN

 

Samalla hakulomakkeella, jolla voi hakea Vuoden Sinettiseurapalkintoa, voi hakea Alko Oy:n lahjottamaa 3500 euron Kasvata urheilijaksi -stipendiä. Stipendi myönnetään seuralla, joka edistää esimerkillisesti urheilijoiden kokonaisvaltaista elämänhallintaa ja on tehnyt toimenpiteitä, jotta nuorilla olisi oikeanlaista tietoa ravinnosta, levosta, liikkumisen määrästä sekä erityisesti päihteisiin suhtautumisesta. Hakuaika päättyy 31.10. Hakulomakkeeseen tästä>

 

VISMA PALKITSEE MALLIKKAASTA TALOUDEN HOITAMISESTA YHDEN SINETTISEURAN

 

Visma haluaa palkita Sinettiseuran, joka on hoitanut talouttaan erinomaisesti. Palkittava seuran toiminnasta muut seurat voivat ottaa opiksi.  Seura palkitaan 1000 euron Visma -palkinnolla.  Tätäkin palkintoa voi hakea samalla hakulomakkeella kuin Vuoden Sinettiseura ja Kasvata urheilijaksi -palkintoja.  Hakuaika päättyy 31.10. Hakulomakkeeseen tästä>

 

  • Voit siis hakea kaikkia kolmea palkintoa samalla lomakkeella tai voit hakea esim. vaikka vaan yhtä palkintoa kolmesta vaihtoehdosta ja jättää muut osiot täyttämättä.

 

 

 

TERVEYSKUNNON TESTIVIIKKO KESLILLÄ 13.-17.11.2017

Keski-Suomen Liikunta tarjoaa kaikille mahdollisuutta tulla testaamaan terveyskuntonsa hengästymättä ja hikoilematta. Testauksessa käytetään Suomimies- ja Matka Hyvään kuntoon -rekkakiertueilla käytössä ollutta Kehon kuntoindeksi -testiä.

Alla olevasta linkistä voit ilmoittautua Keski-Suomen Liikunnan testiviikolle 13.-17.11.2017.

Varaa oma kehon kuntoindeksi -testiaikasi merkkaamalla sinulle sopiva aika valikosta. Varauksen onnistuttua sinulle tulee paluuviesti, jossa on varaamasi ajan tiedot (30 min).

Varaa aikasi tästä linkistä

Testaus maksaa 48€/hlö.

Testaukset tapahtuva Keski-Suomen Liikunnan tiloissa
Savelassa, os. Onkapannu 2.

Jos varauksessasi on ongelmia, ota yhteyttä aikuisliikunnan kehittäjä Jyrki Saarelaan: jyrki.saarela(at)kesli.fi

 

TEE ESITYKSIÄ VUODEN KESKISUOMALAISISTA URHEILIJOISTA!

Nyt on aika vaikuttaa Vuoden keskisuomalaisten urheilijoiden valintoihin.  Tutustu palkitsemisohjesääntöihin ja tee hyviä esityksiä täyttämällä kyselylomake 17.11.2017 mennessä.

Keski-Suomen Liikunnan palkitsemistyöryhmä ottaa käsittelyyn kaikki esitykset. Vaikka Sinulla ei olisi kaikkiin valintoihin ehdotusta, voit silti lähettää osittainkin täytetyn lomakkeen.

Voit tehdä esityksiä seuraaviin kategorioihin: Vuoden urheilija, Elämänura-palkinto, Vuoden vammaisurheilija, Vuoden valmentaja, Vuoden joukkue, Vuoden nuori urheilija, Vuoden nuorisourheiluseura, Vuoden nuorisourheilun vetäjä ja  Vuoden seuratoimihenkilö

Esityksiä voi tehdä osoitteessa http://www.kesli.fi/urheilugaala/ehdokaskyselylomake/

Keski-Suomen Urheilugaala järjestetään Jyväskylän Paviljongissa perjantaina 26.1.2018. Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Urheilugaalan nettisivut löytävät tästä: www.kesli.fi/urheilugaala

 

Mukavaa syyslomaviikkoa!