Ajankohtaista

25-vuotis juhlavuoden kunniaksi Keski-Suomen Liikunta ry:n hallitus päätti perustaa ansiomerkkijärjestelmän maakunnallisen vapaaehtoistyön kiitos- ja palkitsemiskulttuurin edistämiseksi.
Kuka on Lauri Markkasen manttelinperijä vuoden keskisuomalaisena urheilijana 2018? Nyt on aika vaikuttaa vuoden urheilijavalintoihin. Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantaina 25.1.2019 palkitaan jälleen menestyneitä keskisuomalaisia urheilijoita, seuratoimijoita ja kuntien liikuttajia.
Terveysliikuntapäivät: Hyvinvoinnin uusi aikakausi – Sinua tarvitaan Tule ja poimi seminaarista VESOTE-kärkihankkeen hyvät käytännöt elintapaohjauksen edistämiseen!
Uusin KESLI-info (1.10.2018)
Työelämä 2020 –hankkeen visiona on, että Suomessa on Euroopan paras työelämä vuonna 2020. Vuonna 2018 toimintaa ohjaavana teemana on "Luottamus ja yhteistyö".
Perjantaina 5. lokakuuta on työhyvinvoinnin pop-up -päivä, jolloin kuka tahansa voi järjestää työhyvinvointia edistävän pienen tai suuren teon omalla työpaikallaan. Nyt toista kertaa järjestettävän Unelmien työpäivän taustalla ovat Yksi elämä -terveystalkoot ja Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.
RSS ATOM