Ajankohtaista

Aluehallintovirastot ovat tehneet päätökset lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan avustuksista. Avustukset mahdollistavat sisältörikkaita lomapäiviä sekä mielekkäitä harrastuksia yli 80 000 lapselle ja nuorelle. Avustusta sai 599 toimijaa ympäri Suomen.
Keski-Suomen Liikunta ry piti vuoden 6. kokouksensa ensimmäistä kertaa "livenä" Viitaniemen urheilupuistossa.
KesLin uutiskirje (25.5.2021)
Syyskuun alussa lanseerattava, mobiilikorttina ladattava Urheilukortti innostaa suomalaisia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Erityisesti tavoitteena on saada tapahtumiin uusia urheilun seuraajia sekä monipuolistaa urheilun seuraamista uusiin lajeihin. Urheilukortin kautta halutaan lisätä varsinkin naisten ja nuorten urheilun arvostusta ja mielenkiintoa. Seurojen on nyt mahdollista liittyä riskittömään ja maksuttomaan yhteistyöhön Urheilukortin kanssa.
Keski-Suomen Liikunnan yhdessä eri liikunta-alan toimijoiden kanssa järjestämä ”Asiaa liikunnasta ja urheilusta” -kuntavaalipaneeli keräsi yli 800 liikunnan ja urheilusta kiinnostunutta henkilöä kuulemaan jyväskyläläisten ehdokkaiden mielipiteitä liikunnan ja urheilun tiedolla johtamisen, yhteistyön ja olosuhteiden kehittämiseksi.
RSS ATOM