Liikuntaa kaikille!

LIIKUNTAA KAIKILLE! –KOULUTUS TI 23.3.2021 KLO 17.00-18.30, TEAMS


Liikuntaa kaikille! on digitaalinen ja koronavapaa työpaja, jossa sukelletaan käytännönläheisesti kaikille avoimen liikunnan suunnittelun ytimeen. Mediassa on ollut viime aikoina esillä lasten ja nuorten liikkumattomuuden huoli, ja tässä koulutuksessa tarjotaan eväitä erilaisten liikkujien huomioimiseen. Osallistujille esitellään helppokäyttöisiä työkaluja, joiden avulla he voivat suunnitella sellaista liikuntaa, joka sopii hyvin erilaisille liikkujille. Työpaja on ratkaisukeskeinen ja se tarjoaa oivaltavia ratkaisuja ”kentällä” koettuihin ongelmiin.

Työpajassa käsitellään aitoja kaikille avoimen liikunnan ilmiöitä Lautapelit liikunnaksi -pelien kautta. Osallistujien ääni pääsee kuuluviin digitaalisen vuorovaikutusalustan kautta. Koulutus tarjoaa konkreettisia toteutusmalleja, mutta antaa ideoita myös toiminnalliseen arkeen. Osallistujat saavat työpajan digitaalisen materiaalin itselleen.

Työpajan sisältö on suunnattu koulu- ja seuratoimijoille.


Palautteita digitaalisesta työpajasta:

”Hauska ja helposti sovellettavissa ja sopii juurikin kaikenlaisille liikkujille!”

 ”Hyviä erilaisia mahdollisuuksia, jossa erilaisilla taidoilla pärjää ja kaikilla joukkueen jäsenillä on mahdollisuus osallistua ja osoittaa taitoja”


Kouluttajana: Niko Leppä, liikunnanopettaja ja erityisopettaja, soveltavan liikunnan kouluttaja

Hinta: 20€/hlö

Paikka: Teams

Ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta pe 19.3. mennessä.


Lisätietoja: Mira Autio, mira.autio@kesli.fi, p. 050 3813 820

Keski-Suomen Liikunta ry