Urheiluseuran johtaminen 

Kun urheiluseurojen jäsenet valitsevat seuransa hallitukseen jäseniä, he valitsevat johtajia, joiden osaaminen ja innostus voi nostaa seuran huikeaan kehitykseen. Parhaimmillaan hallitustyöskentely on mukavaa yhdessä päättämistä ja toimimista, merkityksellistä vapaaehtoistyötä, jonka ansiosta urheiluseuratoiminnassa on mukana jo 1,8 miljoonaa suomalaista. 

Miten toimii seuran hallitus? Mitä ja miten urheiluseuraa johdetaan onnistuneesti niin, että myös itse johtajat jaksavat vapaaehtoistyössään? Mitkä ovat vapaaehtoisjohtajan onnistumisen eväät?  

Koulutus on suunnattu erityisesti seurojen hallitusten jäsenille ja jäseniksi haluaville mutta myös työsuhteiset toiminnanjohtajat ovat tervetulleita mukaan koulutukseen.

Sisältö: 
Ihmiset ja ihmisiä johtamassa
Urheiluseuran kapasiteetti

Ajankohta: Keskiviikko 5.4. klo 17.30-19.30

Paikka: Keski-Suomen Liikunnan koulutustila Ateena, Onkapannu 2 Jyväskylä

Kouluttajat: Keski-Suomen Liikunnan varapuheenjohtaja, yliopistonlehtori Outi Aarresola ja seurakehittäjä Laura Härkönen

Hinta: Koulutus on jyväskyläläisten urheiluseurojen toimijoille maksuton. Jyväskylän kaupunki tarjoaa koulutuksen. Jyväskylän ulkopuolisille KesLin jäsenseurojen edustajille 40€.  Muille 60€/henkilö. 
Hinta sisältää koulutuksen, diamateriaalin sekä kahvi-, tee- ja sämpylätarjoilun.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 31.3. mennessä.

Täyttäessänne alla olevan ilmoittautumislomakkeen, siitä syntyvä tieto lisätään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutusrekisteriin, jota käytetään Keski-Suomen Liikunta ry:n koulutuksista ja tapahtumista tiedottamiseen. Lähettämällä lomakkeen hyväksytte allamainittujen tietojen luovuttamisen tähän rekisteriin.