Urheiluseura eläköityvien liikuttajana 2/4

  • ti 26.9.2023 klo 1820
  • Teams etäkoulutus

Koulutuksen toinen osio (2/4) 

Koulutuksen osiot  ma 11.9. , ti 26.9., ke 11.10. ja to 26.10.  (etäkoulutus Teams)

Hinta: Koulutuksen hinta on 200 euroa/seura, sisältäen 
2 osallistujaa/seura.

Ilmoittaudu tästä 31.8. mennessä.

(Ilmoittautuminen tapahtuu ESLU:n nettisivulla olevan lomakkeen kautta)

Keski-Suomen Liikunta  ry kannustaa paikallisia liikunta- ja urheiluseuroja pohtimaan eläköityvien potentiaalia oman seuran elinvoimaisuuden, uusien harrastajien sekä vapaaehtoistoimijoiden rekrytoinnin näkökulmasta. Ideoita oman toiminnan kehittämiseen on tarjolla syys-lokakuussa järjestettävässä valtakunnallisessa koulutuskokonaisuudessa ”Urheiluseura eläköityvien liikuttajana”. Tervetuloa mukaan!

Urheiluseura eläköityvien liikuttajana -koulutuksessa perehdytään eläkkeelle siirtyvien liikkumistottumuksiin sekä pohditaan urheiluseurojen potentiaalia aikuisten ja ikääntyvien monipuolisina liikuttajina ja osallistajina. Koulutuksen aikana tutustutaan ikääntyvien liikunnan laatusuosituksiin sekä mietitään keinoja lisätä jo olemassa olevan tarjonnan vetovoimaa tai tuottaa omaan seuraan uusi liikuntatoiminto, -palvelu tai -tuote. 

Koulutus tarjoaa urheiluseuralle työkaluja uuden toiminnan tuotteistamiseen​ sekä vinkkejä halutun kohderyhmän tunnistamiseen ja tavoittamiseen​. Koulutuksessa pohditaan perusteita palvelun tai toiminnan hinnoitteluun, myyntiä ja markkinointia sekä toiminnasta tiedottamista myös seuran sisällä. Koulutus on suunnattu seurajohdolle sekä seuran toiminnan kehittämisestä vastaaville eri puolilla Suomea. Koulutus järjestetään yhteistyössä ESLUn, KesLin ja Ikäinstituutin kanssa 

Lisätietoa koulutuksesta: 
Merja Palkama, 044 9019 289, merja.palkama@eslu.fi  
Jyrki Saarela,  045 650 3771, jyrki.saarela@kesli.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠