Avustusinfo jyväskyläläisille yhdistyksille ja yhteisöille järjestetään 28.9. klo 17.00

23.9.2021

Jyväskylän kaupungin eri toimialojen avustuksia esitellään 28.9. klo 17-19 järjestettävässä avustusinfossa, johon voi osallistua joko Kansalaistoiminnankeskus Matarassa (Matarankatu 6) tai etäyhteydellä teams-sovelluksen kautta. Yhdistyksille, seuroille, järjestöille ja muille yhteisöille tarkoitettu monialainen infotilaisuus on ensimmäinen laatuaan.

Avustusinfossa esitellään kattavasti Jyväskylän kaupungin myöntämiä avustuksia. Esittelyssä ovat työllisyyspalvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, nuorisopalvelujen, kulttuurin, liikunnan ja kansalaistoiminnan avustukset. Lisäksi kuullaan JyväsRiihen Leader-rahoituksesta sekä Keski-Suomen Liikunta ry:n ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n järjestöille tarjoamasta muusta tuesta.

Illan aikana osallistujilla on mahdollisuus esittää avustuksiin ja avustamiseen liittyviä kysymyksiä esimerkiksi eri avustusmuodoista, avustuksiin liittyvistä kriteereistä ja linjauksista sekä keskustella yleisemminkin avustusten periaatteista.

Ennakkoilmoittautuminen avustusinfoon 27.9. klo 16 mennessä: ilmoittautumislomake

Etänä osallistuville lähetetään sähköpostissa linkki, jonka kautta pääsee osallistumaan tilaisuuteen. Paikan päälle tuleville suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja pyydämme huomioimaan turvavälit. Tulethan paikalle vain oireettomana. Matara-saliin (Matarankatu 6) voidaan ottaa enintään 50 osallistujaa.

Avustusinfon järjestää Jyväskylän kaupunki yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuen ja Keski-Suomen Liikunnan kanssa.

Lisätietoja:

-kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut, p. 050 634 95, mari.aholainen(at)jyvaskyla.fi

-kehittämispäällikkö Katariina Luoto, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, p. 050 400 0668, katariina.luoto(at)kyt.fi

 

www.jyvaskyla.fi/avustukset