Urheiluseura – tee itsestäsi näkyvä!

6.2.2020

Sanomalehti Keskisuomalainen ryhtyy tekemään maakunnan kilpaurheilusta matalamman kynnyksen urheilujournalismia ja tarjoamaan julkisuutta myös niille seuroille, jotka eivät perinteisesti paistattele mediajulkisuudessa.

Seppo Pänkäläinen Keskisuomalaisen urheilutoimituksesta on henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin maakunnan urheiluseuroihin ja selvittää niiden kilpaurheilullisen statuksen. Koska julkisuus koskee Keskisuomalaisen urheilusivuja ja verkkoa (Ksml.fi) kilpailullisuuden kriteeri täytyy täyttää. Muille urheiluseuroille on sitten tarjolla muuta julkisuutta, josta lopuksi.

Kun tutustumiskierros on tehty, toivomus on, että seurat ryhtyvät aktiivisesti tarjoamaan juttuaiheita ja tekstiä toiminnastaan. Nämä lähetetään seppo.pankalainen@keskisuomalainen.fi ja urheilu@keskisuomalainen.fi. Näistä teksteistä ja kuvista tehdään sitten toimituksen valintakriteereiden pohjalta matalan kynnyksen urheilujuttuja ennen kaikkea verkkoon, mutta myös lehteen tarpeen tullessa. Tuhat merkkiä tekstiä ja kuva riittävät, toimitus huolehtii lopusta. Erityisen hyvin tämä palvelee urheilutapahtumienne nostamista ENNEN kisaa. Valmis tämä sapluuna ei ole, joten tarvitsemme toinen toistemme tukea ja apua tässä.

Uutisoinnin lisäksi muistutamme seuroja Meidän jutusta, tekstistä ja kuvasta, jonka seura itse lähettää tehtyään. Jokaisesta seurasta löytyy ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa ja kuvata sen verran, että toimitus saa hienoja Meidän juttuja lehteen tiistaisin ja lauantaisin. Osallehan tämä on jo tuttua. Nämä Meidän jutut sopivat erinomaisesti niille seuroille, jotka eivät tuota kilpaurheilua, mutta joiden liikunnallinen ja muu toiminta palvelee erinomaisesti alan harrastajia. Meidän juttuja tehdään tapahtumista ja aktiviteeteistä, jotka OVAT JO OLLEET (eivät siis ole ennakkoja).

Palataan asiaan mahdollisimman pian!

Ja aina saa kysyä.

 

LIsätietoja:

Seppo Pänkäläinen
Toimittaja
Sanomalehti Keskisuomalainen
puh. 050 3761 214

seppo.pankalainen@keskisuomalainen.fi