KesLin uusin uutiskirje 17.3.

17.3.2020

Hei,

Keski-Suomen Liikunta toimii koronaviruksesta huolimatta

KesLin työntekijät ovat siirtyneet etätöihin, joten toimisto on auki hyvin epäsäännöllisesti. Toimiston numeroihin kuitenkin vastataan toimistoaikana. KesLin omat tapahtumat ja koulutukset maaliskuussa pyritään järjestämään myöhemmin uudelleen tai korvaamaan ne osittain etätilaisuuksina esim. Teamsin välityksellä. Tapahtumiin ilmoittautuneita informoidaan vielä asiasta erikseen.

KesLi toivottaa tsemppiä kaikille poikkeusjärjestelyjen kanssa, tärkeintä on nyt huolehtia ihmisten hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

 

Tässä muutamia tulevia asioita:

HYVÄN SEURAN TALOUS -VERKKOKOULUTUS TO 16.4.2020 KLO 17.00-19.30

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseura ry:n hallituksen jäsenille, joukkueenjohtajille ja kaikille toimijoille jotka suunnittelevat seuratoimintaa ja sen taloutta. Koulutuksessa paneudutaan talouteen käytännönläheisesti

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/hyvan-seuran-talous-16-4/

 

SOVELTAVAN LIIKUNNAN KOULUTUS TI 21.4.2020 klo 17.00-20.00 JYVÄSKYLÄSSÄ

Koulutus on suunnattu kaikille seuraohjaajille ja toimijoille, jotka toimivat tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa. Aiheina mm. soveltamisen perusperiaatteet ja käytännön sovelluksia eri lajeista.

Kouluttajina Heidi Skantz ja Mira Autio.

Hinta 30€/osallistuja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/soveltava-liikunta-21-4-2020/

 

EHDOTA LEHDELLE NIMEÄ – VOITA INTERSPORTIN LAHJAKORTTI!

Keski-Suomen Liikunta alkaa kevään aikana julkaista  3-4 krt vuodessa ilmestyvää lasten liikunnan verkkolehteä. Verkkolehden kohderyhmänä ovat varhaiskasvattajat, koulutoimijat, lasten ja nuorten valmentajat ja ohjaajat, lasten liikuntatoimintaa järjestävät yhteisöt sekä kaikki lasten liikunnasta kiinnostuneet. Lehden sisältönä tulee olemaan asiantuntijoiden haastattelut ja heidän kirjoittamansa kolumnit, hyvien mallien ja toimintatapojen esittely, ajankohtaisten asioiden puntarointi sekä muut lasten ja nuorten liikuntaa monipuolisesti käsittelevät teemat. Verkkolehti on kaikkien halukkaiden saatavissa veloituksetta ilmoittautumalla postituslistalle.

Verkkolehdeltä puuttuu vielä nimi. Käy tekemässä oma ehdotukseksi osoitteessa: https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/ehdota-keski-suomen-lasten-liiku/

Kaikkien nimiehdotuksen tehneiden kesken arvotaan Intersport Tourulan 50 euron arvoinen lahjakortti ja  valituksi tulleen nimiehdotuksen tekijä palkitaan Keski-Suomen Liikunnan tuotepalkinnolla. Nimiehdotukset ovat vapaasti tehtävissä, mutta eduksi katsotaan, jos nimestä jotenkin ilmenee lasten liikunta ja keskisuomalaisuus.

 

KESLI JA LIKES TUKEVAT KUNTIEN HYVINVOINTITYÖTÄ TIETOPERUSTEISESTI

Keski-Suomen Liikunta ja Likes käynnistivät Keski-Suomen Kehittämisrahaston rahoituksella ”Liikunnasta hyvinvointia Keski-Suomeen” -hankkeen, jonka tarkoituksena on tuoda ajantasaista ja tutkittua tietoa kuntien käytettäväksi, jotta kuntalaisten mahdolliset terveydelliset haasteet voitaisiin havaita ajoissa ja suunnitella oikeanlaisia toimenpiteitä niitä ennaltaehkäisemään. Lisätietoa: https://www.kesli.fi/?x254116=1035574

 

Huomio kaikki Jyvässeudun junioriurheiluseurat!

JUNIORIT URHEILEVAT JYVÄSSEUDULLA-LIITE ILMESTYY 29.4.2020 SUUR-JYVÄSKYLÄN LEHDESSÄ

Keskiviikkona 29.4.2020 ilmestyvässä Suur -Jyväskylän Lehdessä urheiluseuroilla on mahdollisuus ilmoittaa kesäkauden 2020 lasten- ja nuorten toiminnastaan normaaleja ilmoitushintoja  edullisemmin.

Tuttuun tapaan Keski-Suomen Liikunta kokoaa ilmoitusten tiedot ja Suur-Jyväskylän Lehti suunnittelee sivujen ulkoasun ja julkaisee ilmoitukset.

Lisää tietoa ja ilmoituslomake löytyvät

https://www.kesli.fi/?x254116=1035509

 

Jyvässeudun harrasteseurat huom!

AIKUISTEN HARRASTELIIKUNTA –LIITE ILMESTYY KE 6.5.2020 SUUR-JYVÄSKYLÄN LEHDESSÄ

Keskiviikkona 6.5.  ilmestyvässä Suur-Jyväskylän Lehdessä urheiluseuroilla on mahdollisuus ilmoittaa kesäkauden aikuisten harrasteliikuntatarjonnastaan normaaleja hintoja edullisemmin. Tässä on mahdollisuus ilmoitella erilaisista puulaakeista, kuntorasteista, puistojumpista, yhteislenkeistä yms.

Lisää tietoa ja ilmoituslomake löytyy osoitteesta

https://www.kesli.fi/?x254116=1035514

 

MUISTATHAN KIITTÄÄ SEURAVÄKEÄ

Keski-Suomen Liikunnan ansiomerkkejä voit hakea osoitteessa

https://www.kesli.fi/kesli2/ansiomerkit/

 

Kohti aurinkoa ja kevättä!