Työpaikkailmoitus:Jyväskylän Urheiluakatemia hakee tiimiinsä valmennus- ja urheilukoordinaattoria!

24.4.2020

Jyväskylän Urheiluakatemia on yksi Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön nimeämästä kuudesta valtakunnallisesta urheiluakatemiasta. Akatemian toiminnan tavoitteena on varmistaa kansainvälisen vertailun kestävä päivittäinen valmentautuminen sekä kehittää Jyväskylän ja Keski-Suomen olosuhteita ja toimintaympäristöä niin, että lahjakkaat nuoret voivat saavuttaa potentiaalinsa urheilijana sekä muilla elämän osa-alueilla. Urheilun ohella on tärkeää, että opiskelu ja työuraan valmistautuminen hoidetaan vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. Jyväskylän Urheiluakatemiassa urheilee yli 1200 urheilijaa yläkouluiästä alkaen, joista aikuisten ja nuorten maajoukkuetasolla 200 urheilijaa. Akatemiaverkostossa on mukana yli 50 urheiluvalmentajaa sekä 20 lajia. Akatemian toiminnasta löytyy lisätietoja: www.jklura.fi .

Haemme työntekijöitä kahteen toistaiseksi voimassa olevaan, elokuussa 2020 tai muuten sovitusti alkavaan tehtävään. Ilmoitukset liitteenä.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoiset hakemukset tehtäviin sekä niiden liitteet 11.5.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostilla aki.karjalainen(at)kihu.fi otsikolla ”Työhakemus” tai kirjallisena kirjekuoressa maininta ”Työhakemus” Jyväskylän Urheiluakatemia, Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä. Työhakemuksessa tulee ilmetä työ-, opiskelu- ja urheiluhistorian lisäksi kuvaus omista vahvuuksista ja kehittämiskohteista, palkkatoive sekä toive mahdollisesta työn osa-aikaisuudesta.

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa Aki Karjalainen, aki.karjalainen(at)kihu.fi, 0400 247 464

Liitteet