Syyskuinen KESLI-info

15.9.2020

Hei,

tässä KesLi-infossa paljon asiaa ja ajankohtaisia tapahtumia seuratoimijoille ja muille.

 

VALMENTAJAILTA TO 24.9. KLO 17.00-20.00
 

Torstaina 24.9. klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Hipposhallin auditoriossa järjestetään valmentajailta, jossa Kimmo Sirainen avaa yhden monipuolisesti urheilua seuranneen isän näkökulman lasten liikuntaharrastukseen sekä jalkapallon juniorivalmentajat ry:n puheenjohtaja Erkko Meri luo näkemyksen mitä on seurakulttuuri ja kuinka sitä kehitetään.

Tilaisuuteen on vielä muutama paikka vapaana. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/lasten-ja-nuorten-valmentajien-j/valmentajailta/

 

SENIORIT URHEILUSEURAAN, KOLMEN VERKKOTYÖPAJAN SARJA
 

Kokonaisuuden tavoitteena on kehittää ja täydentää seuran tarjontaa ikääntyneille uuden liikuntatoiminnon, -palvelun tai -tuotteen muodossa. Tavoitteena on lanseerata uusi palvelu seuran toimintaan keväällä 2021. Työpajat ke 7.10., to 22.10. ja ti 10.11.2020. Hinta 80 €/seura.

Lisätiedot:  https://www.kesli.fi/aikuiset/koulutukset/seniorit-urheiluseuraan/

 

KESKI-SUOMEN REITISTÖVIIKKO 16. - 22.9.2020
 

Osallistu viikon tapahtumiin ja tutustu Keski-Suomen reitistöihin. Viikon tarkoituksena on nostaa tietoisuutta lähiliikunta-, matkailu- ja retkeilyreiteistä sekä lisätä näiden käyttöä. Suomessa ja maailmalla tällaiset liikuntareitistöt ovat huikeassa nousukiidossa ja niiden tarve ja kysyntä kasvaa koko ajan. Nyt myös keskisuomalaisia reittejä ja reitistöjä lähdetään nostamaan ihmisten tietoisuuteen ja käyttöön sekä maailma kartalle.

Lisää tietoa osoitteesta  www.meijanpolku.fi/reitistoviikko/  ja Instagram @Meijänpolku tai Twitter @Meijänpolku
#reitistoviikko #keskisuomi #meijänpolku

tai Jyrki Saarela, aikuisliikunnan kehittäjä, jyrki.saarela(at)kesli.fi tai p. 045 650 3771

 

VIA UOMO – MIEHEN TIE
 

Via Uomo – Miehen tie on lääkäri Jarmo Karpakan noin seitsemän viikon kävelytempaus, jolla hän haluaa herätellä etenkin yli 50-vuotiaita miehiä pitämään huolta terveydestään: liikkumaan, syömään ja nukkumaan hyvin. Jarmo Karpakka saapuu Keski-Suomeen viikon 39 loppupuolella.
 

Jarmon matkaa voit seurata myös hänen some-tileillään: Facebook: Via Uomo Miehen Tie, Instagram: @jarmo_karpakka, Twitter: @karpakka, LinkedIn: Jarmo Karpakka
Lisätietoa:  https://www.olipakerranmies.fi/via-uomo-miehen-tie/

 

Jos sinulla seurallasi tai yhteisölläsi on tapahtuma tai tilaisuus, jossa Jarmo voisi vierailla ”ohi kulkeissaan”, niin ota yhteyttä KesLin aikuisliikunnan kehittäjä Jyrki Saarelaan p. 045-650 3771, katsotaan osuisiko Jarmon aikataulu ja teemat yksiin.

 

URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA –KOULUTUS MA 28.9. JA TI 27.10.
 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/urheiluseuran-varainhankinta-28-/

 

VASTUULLINEN URHEILUJOHTAMINEN WEBINAARI TI 13.10.2020

 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

https://www.kesli.fi/seuratoiminta/koulutukset/vastuullinen-urheilujohtaminen-1/

 

 

SOVELTAVAN LIIKUNNAN KOULUTUS TI 29.9.2020 klo 17.00-20.00 JYVÄSKYLÄSSÄ

 

Koulutus on suunnattu kaikille seuraohjaajille ja toimijoille, jotka toimivat tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa. Aiheina mm. soveltamisen perusperiaatteet ja käytännön sovelluksia eri lajeista.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ke 23.9. mennessä

https://www.kesli.fi/lapset-ja-nuoret/soveltava-liikunta-29-9-2020/

 

AVOIMET OVET –HANKE

Suomen Paralympiakomitea käynnistää Avoimet ovet -urheiluseurakyselyn. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun tilaa seuroissa ja yhdistyksissä sekä sitä, millaista tukea seurat ja yhdistykset kaipaavat palvelujen järjestämiseen toimintarajoitteisille harrastajille. 

 Kyselyn kohteena ovat urheiluseurojen ohella myös muut liikuntaa järjestävät yhdistykset. Esimerkiksi paikalliset ja alueelliset vammais- ja kansanterveysyhdistykset.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Pakolliset kysymykset on merkittyä kyselyyn tähdellä. Voit palata takaisin antamiisi vastauksiin ja tarvittaessa muokata niitä missä tahansa vaiheessa kyselyä ennen niiden lähettämistä.  
 

Vastaathan kyselyyn viimeistään 12.10.2020 mennessä

 

Kyselyyn pääset tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/5e6f3182-436f-4058-b23d-f067a082f951?displayId=Fin1994135


MEIDÄN JUTTU-PALSTA

Keskisuomalaisessa julkaistaan palstaa ”Meidän juttu” eli Nimi lehteen – ja kuva kanssa! Voit kirjoittaa palstalle juttusi itse ja lähettää sen kuvien kera toimitukseen.

Haastamme palstalle eritoten kaikki maakunnan yhteisöt, yhdistykset ja urheiluseurat kertomaan toiminnastaan kuten menestyksistä, juhlista tai muista jutun arvoisista tapahtumista ja asioista.

Jutun pääset jättämään täältä:
https://oma.media.fi/keskisuomalainen/yhteystiedot/meidan-juttu/

 

Mukavaa loppuviikkoa!