Liikuntaa kaikille tasapuolisesti -webinaari ti 10.11.2020

30.9.2020

LIIKUNTAA KAIKILLE TASAPUOLISESTI –WEBINAARI TI 10.11.20 KLO 14.00-16.00

Yhdenvertaisuus- ja liikuntalain mukaan kaikilla on yhtäläinen oikeus liikuntaan ja vielä on tehtävää, jotta tämä toteutuisi. Kaikille avoin toiminta ja esteettömyys hyödyttävät kaikkia ja toteutuu parhaiten, jos se on toiminnan suunnittelun tausta-ajatuksena alusta asti.

Ryhmä soveltavan liikunnan ja liikuntatieteiden asiantuntijoita kävi helmikuussa 2020 Ahos-säätiön apurahan tukemana Perthissä, Länsi-Australiassa, hakemassa vastauksia soveltavan liikunnan ja kaikille avoimien liikuntaympäristöjen ajankohtaisiin kysymyksiin. Matkan yksi päätavoitteista oli päästä tutustumaan erilaisiin toimintatapoihin ja saada ideoita, joita voisi tuoda Suomeen ja erityisesti Liikuntapääkaupunkiin Jyväskylään.

Webinaarissa pääset kuulemaan ideoita muun muassa australialaisista malleista järjestää soveltavan liikunnan ryhmiä, uudenlaisista yhteistyömuodoista ja esteettömien liikuntapaikkojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi lopuksi on aikaa yhteiselle keskustelulle ja yhteistyön suunnittelulle.

 

Ilmoittautuminen:


Webinaari on osallistujille ilmainen, mutta pyydämme ilmoittautumaan etukäteen 9.11.2020 mennessä Heidi Lepälle osoitteeseen heidi.e.leppa@jyu.fi.


Ilmoittautumisen jälkeen saat Teams–linkin, jolla pääset osallistumaan webinaariin.

Lisää tietoa:
https://www.jyu.fi/fi/ajankohtaista/arkisto/2020/09/liikuntaa-kaikille-tasapuolisesti-webinaari

 

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!