Urheilukortti-info urheiluseuroille ti 21.9. klo 15.00-16.00

20.8.2021


Valtion suunnalta tuleva tuki Veikkauksen tuoton vähetessä on vakava uhka urheilun rahoitukselle. Tämä koskettaa välillisesti ja suoraan myös urheiluseuroja. Yleisö ei ole päässyt katsomoon yli vuoteen, ja katsomojen täyttäminen vastaamaan koronaa edeltävää aikaa on suuri haaste. Lipputuloilla on suuri taloudellinen merkitys seuroille, samoin tapahtumien kautta muut yhteisöllisyyteen ja lajin markkinointiin liittyvät asiat.

Syyskuussa lanseerattava, mobiilikorttina ladattava Urheilukortti innostaa suomalaisia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Erityisesti tavoitteena on saada tapahtumiin uusia urheilun seuraajia sekä monipuolistaa urheilun seuraamista uusiin lajeihin. Urheilukortin kautta halutaan lisätä varsinkin naisten ja nuorten urheilun arvostusta ja mielenkiintoa. Seurojen on nyt mahdollista liittyä riskittömään ja maksuttomaan yhteistyöhön Urheilukortin kanssa.

Urheilukortissa mukana Keski-Suomesta ovat jo mm. JJK, JKU, JYP, Kampuksen Dynamo, LiigaPloki, O2 Jyväskylä ja SKI Jyväskylä.

Järjestämme yhteistyössä Urheilukortin kanssa seuroille avoimen webinaarin, jossa kerrotaan tarkemmin mobiilikortin uusista mahdollisuuksista tukea seurojen tapahtumia. Lisäksi seuroilla on mahdollista esittää tarkentavia lisäkysymyksiä Urheilukortin tuomista uusista mahdollisuuksista.

AIKA: tiistaina 21.9. klo 15.00-16.00
PAIKKA: Teams-kokoustila

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lisätietoja | Kokousasetukset

Lisätietoa:

https://www.urheilukortti.fi/


Petri Harsunen
p. 050 355 1455
petri.harsunen@urheilukortti.fi