Tienatkaa seurallenne rahaa uudistuneella Lumilyhtyarvalla

16.8.2011


Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry:n vuodesta 1997 alkaen järjestämät vuosittaiset Lumilyhty-arpajaiset saivat uuden ilmeen, joka julkistettiin eilen lumilyhty.fi-verkkosivuilla. Lumilyhty-arpoja myymällä seurasi voi kerätä helposti varoja toimintaansa.

Viiden euron Lumilyhty-arpoja on mukava myydä. Suuri osa suomalaisista tunnistaa ne ja tietää, että arpojen myynnillä tuetaan oman alueen urheilu- ja liikuntaseurojen toimintaa.

Seura maksaa tilaamistaan Lumilyhty-arvoista 2,50 € tai palautusoikeudella 3,00 €. Jokaisesta viidellä eurolla myydystä arvasta jää seurallesi siis jopa puolet eli 2,50 €. Esimerkiksi 600 arvan myymisestä kertyy 1 500 euron potti seuranne kassaan. Tästä ei varainhankintakeino parane! Esimerkiksi Oulun Kärppien juniorit hankkivat viime vuonna muhkeat 8 500 euroa myymällä Lumilyhty-arpoja, ja tänä vuonna seura aikoo tienata vieläkin enemmän.

Lumilyhty uudistui

Lumilyhty sai uuden logon ja identiteetin, joka näkyy johdonmukaisesti kaikissa yhteyksissä. Seuroille on tehty myös runsaasti tukimateriaalia myynnin vauhdittamiseen. Arpoja voi esimerkiksi myydä nyt kätevästä myyntirepusta, josta ostajan on helppo valita arpansa. Tutustu uuteen ilmeeseen sekä myyntimateriaaleihin ja -vinkkeihin osoitteessa www.lumilyhty.fi.

Voitot Lumilyhty-arvoissa ovat tänäkin vuonna ruhtinaalliset. Päävoittoina on 24 Peugeot-henkilöautoa, 24 Tjäreborgin matkalahjakorttia ja 48 Helkama-sähköpolkupyörää. Henkilöauton sijaan voi halutessaan valita venepaketin tai keittiöremontin. Yhteensä voittoja on peräti 80 996 kappaletta!

Osta seurallesi arpoja nyt!

Lumilyhty-arpojen myyntiaika kuluttajille on 1.10.–31.12.2011. Seurat voivat jo nyt tilata arpoja myytäväksi. Arvat toimitetaan seuroille viikolla 39.

Muista tilata arpoja riittävästi, sillä jo 500 arpaakin myydään käsistä, kun nuorina myyjinä on useampia sankareita.

►Tilaa arpoja tästä


Lisätietoa: www.lumilyhty.fi
Arpojen lisätilaukset: Lottex Oy puh. 040 311 0570, fax. (02) 469 1002, info(at)lottex.fi
Kampanjatarjoukset seuroille: SLU ry, Tom Venho puh. 040 417 4175, lumilyhty(at)slu.fi
Seurarekisteri  ja -materiaalit, Christine Heinonen puh. 040 750 7779, christine.heinonen(at)slu.fi  

Lumilyhty on Suomen suurin tavara-arpajainen. Lymilyhty-arpojen myynnillä tuetaan paikallisesti lasten ja nuorten liikuntaa sekä urheiluseuratoimintaa. Joka vuosi Lumilyhty-arpajaisissa jaetaan iso määrä huikeita voittoja. Ostamalla arvan sekä ostaja että myyjä ovat arvan verran lähempänä unelmaansa.