JNV valittiin Vuoden 2012 Sinettiseuraksi

9.10.2012


Nuori Suomi ja Lemminkäinen valitsivat Jyväskylän Naisvoimistelijat tämän vuoden parhaaksi Sinettiseuraksi valtakunnallisessa Sinettiseuraseminaarissa Helsingissä 6. lokakuuta. Toista kertaa myönnettävällä 5 000 euron palkinnolla Lemminkäinen haluaa rakentaa lasten ja nuorten urheilullista tulevaisuutta yhdessä seurojen kanssa.

 

Muut Sinettiseurafinalistit olivat yleisurheiluseura Lahden Ahkera ja taitoluisteluseura Tuusulan luistelijat.

 

Sinettiseuratoiminnan tukeminen on meille arvokas ja luonnollinen asia, sillä nuorisourheilun laatuseurat jakavat yrityksemme kanssa samoja arvoja kuten arvostus, luottamus, kestävä kasvu ja kehittyminen sekä rakentava yhteistyö. Haluamme edistää seuratoimintaa, joka tukee lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä”, sanoo infrarakentamisen toimialajohtaja  Harri Kailasalo Lemminkäiseltä.

 

Elämäniloa, elämyksiä ja energiaa Keski-Suomesta

Vuoden 2012 Sinettiseura Jyväskylän Naisvoimistelijat (JNV) on perustettu vuonna 1917 ja jäseniä on 2 400. Seurassa voi harrastaa joko kerran viikossa tai valita useamman toisiaan tukevan harjoituskerran oman taitotason ja mielenkiinnon mukaan. Tarjolla on mm. jumppakouluja, perheliikuntaa, tanssia, voimistelua, kilpa-aerobiciä ja joukkuevoimistelua. Seuralla on ollut Sinetti vuodesta 1993.

 

”Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet seuramme hiottua huippukuntoon. Toiminta on monipuolista, mikä houkuttelee uusia jäseniä. Olemme oppineet tiedottamaan avoimesti ja monia eri kanavia hyödyntäen. Lisäksi tuemme valmennustyötä mm. seuran sisäisellä tiimityöskentelyllä ja työnohjauksella,” kiteyttää toimintaa Jyväskylän Naisvoimistelijoiden puheenjohtaja Anu Myllyharju-Puikkonen.

 

”Kultainen Vuoden 2012 Sinettiseura -tunnus on upea huipennus seuramme 95-vuotisjuhlavuodelle.”

 

Vuoden 2012 Sinettiseurapalkinnon lisäksi Sinettiseminaarissa valittiin vuoden 2012 Juniorivalmentajaksi Espoon Pesiksen Tatu Suontausta ja Kasvata urheilijaksi -stipendi ennaltaehkäisevästä päihdetyöstä ja urheilullisten elämäntapojen tukemisesta myönnettiin Mikkelin Luistelijoille.

 

Sinettiseuroja jo 20 vuotta

Sinetti on lupaus laadusta urheilevan lapsen ja nuoren parhaaksi. Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Nuoren Suomen ja urheilun lajiliittojen yhteinen laatujärjestelmä. Toiminnan tavoitteena löytää seurassa yhteinen toimintatapa ja periaate, joilla laadukasta lasten ja nuorten toimintaa voidaan toteuttaa. Sinettiseuran edustama arvopohja rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle.

 

Lapsen ja nuoren paras urheilussa on kasvun ja kehityksen tukemista ja lapsuuden sekä nuoruuden kunnioittamista. Lasten ja nuorten urheilussa tärkeintä ovat ilo, innostus, oppiminen ja kehittyminen sekä kaveruus ja yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua.

 

Helsingin valtakunnalliseen Sinettiseuraseminaariin osallistui 6.lokakuuta reilut 450 seuratoimijaa 265 eri seurasta.

 

Lisätietoa www.nuorisuomi.fi/sinettiseurat