VALO hakee lasten ja nuorten liikunnan asiantuntijaa

4.6.2013


VALO HAKEE LASTEN JA NUORTEN LIIKUNNAN ASIANTUNTIJAA

toteuttamaan koululaisten liikunnan kehittämistyötä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2013-31.7.2015. Työn keskeinen sisältö on Liikkuva koulu -ohjelmassa hyvien käytäntöjen kehittäminen ja välittäminen kouluille sekä kunta- ja koulukohtaisen kehittämistyön tukeminen yhdessä liikunnan aluejärjestöjen kanssa.

OLET HAKEMAMME ASIANTUNTIJA, JOS:

• olet lasten ja nuorten liikunnan asiantuntija
• tunnet hyvin koulumaailman
• olet innostunut koululaisten hyvinvoinnin edistämisestä liikunnan avulla
• olet verkostotyön osaaja
• sinulla on kokemusta materiaalien tuottamisesta ja toimintatapojen kehittämisestä
• tunnet liikunnan järjestökentän

TARJOAMME SINULLE valtakunnallisen näköalapaikan sekä haasteellisen tehtävän työparin kanssa nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI CV:llä ja palkkatoiveellasi varustettuna 11.6.2013 mennessä osoitteella riikka.valjakka(at)valo.fi. Tiedustelut: johtaja Matleena Livson, puh. 040 770 2924, matleena.livson(at)valo.fi tai asiantuntija Jukka Karvinen puh. 0400 617 532, jukka.karvinen(at)valo.fi.

Vuoden 2013 alusta Nuoren Suomen; SLU, Suomen Liikunnan ja Urheilun ja Kuntoliikuntaliiton toiminnat ja henkilöstö siirtyivät Valoon. Uuden liikunnan ja urheilun kattojärjestön keskeiset valinnat ensimmäiselle strategiakaudelle ovat liikunnallisen elämäntavan edistäminen, menestyvä urheilu sekä liikunnan ja urheilun arvostus ja resurssit. Liikunnallisen elämäntavan osalta keskeiset toimintaympäristöt ovat päiväkodit, koulut ja työyhteisöt.