Liikunnan aluejärjestöt etsivät KOORDINAATTORIA

22.4.2013

Valo ja liikunnan aluejärjestöt (15 kpl) edistävät yhdessä lasten ja nuorten liikuntaa valtakunnallisesti. Keskeisimpänä yhteisenä tehtävänä on koululaisten päivittäisen liikunnan edistäminen.

Liikunnan aluejärjestöt etsivät


KOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.8 2013 – 31.12.2015 vastaamaan Valon ja liikunnan aluejärjestöjen yhdessä toteuttamien Liikkuva koulu -ohjelmaan liittyvien toimenpiteiden koordinoinnista, kehittämisestä sekä toteuttamiseen liittyvästä tukitoiminnasta.

Liikkuva koulu on valtakunnallinen ohjelma, jossa Valo ja liikunnan aluejärjestöt vastaavat yhdessä kunta- ja koulukohtaisesta kehittämistyöstä sekä hyvien käytäntöjen levittämisestä.

Koordinaattorin tehtävänä on:
- Toimia yhdyshenkilönä Valon, liikunnan aluejärjestöjen ja Liikkuva koulu -ohjelman välillä
- Osallistua Liikkuva koulu -ohjelman, Valon ja liikunnan aluejärjestöjen yhteistyön suunnitteluun ja toteutukseen
- Tukea aluejärjestöjä kunta- ja koulukohtaisessa kehittämistyössä
- Osallistua mentoroinnin ja sen työkalujen kehittämiseen
- Osallistua Liikkuva koulu -verkostotyöhön

Tehtävä edellyttää lasten ja nuorten liikunnan asiantuntemusta, kokemusta koulusta ja koululaisten liikunnan edistämisestä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä joustavaa asennetta työhön ja työaikoihin. Lisäksi vaaditaan kykyä toimia ryhmässä ja toisaalta kykyä työskennellä itsenäisesti. Järjestö- ja kuntakentän tuntemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme haasteellisen ja itsenäisen tehtävän nykyaikaisessa ja sporttisessa työyhteisössä jossakin maamme aluetoimistossa (valittavalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mihin aluetoimistoon tehtävä fyysisesti sijoitetaan).

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 13.5.2013 mennessä osoitteella ari.koskinen(at)hlu.fi. Tiedustelut Valo asiantuntija Jukka Karvinen p. 0400 617 532 tai jukka.karvinen(at)valo.fi