Urheiluseurat: Ilmoittautukaa 30.8. mennessä Urheiluruudun 50-v. kiertueen huipentumaan Jyväskylään 14.9.

7.8.2013

Yle Urheilun urheilu-uutisohjelma Urheiluruutu juhlii tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi Urheiluruutu lähtee tien päälle ja kiertää kevään ja syksyn aikana eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Jyväskylä saa kunnian olla juhlakiertueen viimeinen paikkakunta, eli luvassa on huikea loppukaronkka!

Päivätapahtuman yhteydessä YLE Urheilu kutsuu seuroja mukaan järjestämään leikkimielisiä kilpailuja ja esittelemään samalla omaa toimintaansa.  YLE:n toimittajat kiertävät myös esittelypisteissä haastattelemassa toimijoita. Seurat: ilmoittautukaa 30.8. mennessä KesLi / Petri Lehtoranta, petri.lehtoranta(at)kesli.fi

-  Kiertueella on kaksi päätavoitetta. Ensinnäkin tuoda Urheiluruudun tekijöitä lähelle asiakkaitamme ja kertoa miten päivittäisiä urheilulähetyksiä tehdään. Toiseksi haluamme lisätä ihmisten tietoisuutta eri maakuntien urheiluelämästä: historiasta, tarinoista ja persoonista, kertoo Yle Urheilun toimituspäällikkö Marko Krapu.
 
Urheiluruutu saapuu kiertuerekalla, joka parkkeerataan Jyväskylän keskustaan ns. Aren aukiolle. Juhlakiertueen juontajina nähdään tuttuja Yle Urheilun kasvoja. Urheiluruudun tekijöiden lisäksi kiertueella tavataan maakunnan huippu-urheilijoita. Urheilijoita haastatellaan tilaisuudessa ja lisäksi he ovat myös fanien tavattavissa. Tapahtuma-aika on klo. 11.00-14.00.
 
Ne, joiden mielestä urheilulähetysten tekeminen ja erityisesti selostaminen on helppoa, voivat testata omia taitojaan paikan päälle rakennettavassa selostuskaraokessa.
 
 
Kiinnostuneet seurat voivat olla yhteydessä KesLin aluejohtaja Petri Lehtorantaan petri.lehtoranta(at)kesli.fi, puh. 050-533 3858