Vuoden Sinettiseuraksi JKU!

16.11.2014

Valtakunnallisessa Sinettiseuraseminaarissa 15.11. julkistettiin vuoden Sinettiseura. Kultaisen Sinetin ansiokkaasta ja laadukkaasta lasten ja nuorten urheilutyöstä sai Jyväskylän Kenttäurheilijat. JKU:n työssä panostetaan laatuun joka tasolla. Seuran toimintaan pääsee mukaan kaiken ikäiset ja eri tavoittein harrastavat lapset, nuoret ja aikuiset. Pitkäjänteisen kehittämisen tuloksena seura pystyy tarjoamaan ”uuden urheilijan uran” jo muissa lajeissa drop outin kokeneelle nuorelle. Seura haluaa uskoa jokaisen lapsen ja nuoren kykyihin ja mahdollisuuksiin kehittyä ja harrastaa yleisurheilua. Sinettiseurassa lapsi ja nuori otetaan huomioon yksilönä ja jokainen seuran jäsen on aidosti tärkeä osa yhteisöä. Yhteisöllisyys on JKU:n  arvo joka todella ohjaa  toimintaa.

Vuoden Sinettiseuroja on palkittu vuodesta 2011 lähtien, jolloin palkinnon sai HPK, Vuonna 2012 palkinnon sai Jyväskylän Naisvoimistelijat ja vuonna 2013 Kiekko Reipas. Jyväskylän Kenttäurheilijat on ensimmäinen yleisurheiluseura, joka on valittu vuoden Sinettiseuraksi. Kaikkiaan Sinettiseuroja on tällä hetkellä Suomessa noin 650.

Ehdolla Vuoden Sinettiseuraksi olivat myös Salon Viestin lentopallojaosto ja kontiolahtelainen salibandyseura Lehmo Balls-96 (LeBa), jotka saivat kumpikin 4 000 euron palkinnot. Nuori-Suomi Säätiön myöntämän palkinnon avulla halutaan tuoda esille arvokasta lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaa.

Keski-Suomen Liikunta ja kaikki keskisuomalaiset Sinettiseurat onnittelevat Jyväskylän Kenttäurheilijoita hyvästä työstä.