Janne Kinnunen KesLin puheenjohtajaksi

11.12.2014

Vastavalittu puheenjohtaja Janne Kinnunen (vas) ottaa vastaan puheenjohtajan nuijan varapuheenjohtaja Petri Hagmanilta.
Vastavalittu puheenjohtaja Janne Kinnunen (vas) ottaa vastaan puheenjohtajan nuijan varapuheenjohtaja Petri Hagmanilta.

Jyväskylässä 11.12. pidetty Keski-Suomen Liikunta ry:n syyskokous valitsi Janne Kinnusen uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2015. Hän ottaa tehtävät nykyiseltä puheenjohtaja Hannu Javanaiselta hänen jättäessään tehtävät sairauden vuoksi kesken kaksivuotiskauden. Janne Kinnunen toimii tällä hetkellä Viitasaaren kaupunginjohtajana.

”Liikuntajärjestökenttä on tällä hetkellä muutosvaiheessa ja on mielenkiintoista päästä mukaan nyt, kun liikunnan ja urheilun palveluja järjestellään uudelleen palvelemaan entistä paremmin suomalaista liikkujaa ja urheilijaa”, sanoo vastavalittu puheenjohtaja Kinnunen. Hän viittaa ensi vuonna jatkettavaan liikunnan ja urheilun palvelukeskusten kehittämistyöhön, jossa Keski-Suomen Liikunta ry on vahvasti mukana.
 
Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin myös Mari Sivill Uuraisilta ja Anna-Leena Sahindal Jyväskylästä. Erovuoroisista hallituksessa jatkavat Petri Hagman (vpj.) Jyväskylästä, Tapio Mäki Muuramesta ja Sanna Jämsen Laukaasta. Keski-Suomen Liikunnan hallituksessa jatkavat Teija Liukkaala (vpj.) Keuruulta, Auli Pitkänen Muuramesta sekä Terhi Kettunen Jämsästä.
 
Lisätietoja: aluejohtaja Petri Lehtoranta, petri.lehtoranta (at) kesli.fi